Ulkoliikuntaa keväisessä luonnossa

3.3.2020

metsää ja taivasta

Maaliskuussa lähdetään lasten kanssa ulos nauttimaan keväästä. Metsäparkourretki tehdään 7.3. Skatan tilalla, Vuosaaressa. Liikuntatreffit järjestää alakouluikäisille kävelyretken Herttoniemestä Roihuvuoreen 12. ja 19.3. Liiku ja leiki -tapahtumaan Paloheinään mennään Mummilan isovanhempien kanssa 21.3.

Koko perheen Metsäparkourpolku 7.3.

Tule virkistymään Vuosaareen Skatan Tilalle (Uutelantie 30) lauantaina 7.3. klo 10–13 lastesi kanssa pienen metsäparkourpolun merkeissä. Varustaudu sään mukaisesti, metsässä voi olla kosteaa. Tapahtumassa pieni välipalatarjoilu, joten ilmoitathan ruoka-aineallergiat.

Tilalle pääset parhaiten omalla autolla. Lähimmältä bussipysäkiltä on kävelymatkaa n. 1 km.

Lisätiedot sosionomiopiskelija Marjolta: c35927@student.diak.fi/

Ilmoittaudu tästä  6.3. klo 12.00 mennessä


Liikuntatreffit: 

Perheliikuntaa Roihuvuoren Kirsikkapuistossa 12. ja 19.3 

Kahtena torstai-iltana 12. ja 19.3 klo 17.3019.00 lähdetään  kävellen (1,3 km) Pienperheyhdistyksen tiloista Herttoniemestä klo 17.30 Roihuvuoreen. Tällä kertaa liikuntatreffit on tarkoitettu alakouluikäisille perheineen. 

Kirsikkapuistossa on sosionomiopiskelijoiden Roosan, Idan, Senjan, Eelin ja Eliaksen toiminnallinen liikuntarata ja yhteisleikkejä. Perheet osallistuvat yhdessä toiminnalliselle radalle, ja myös aikuiset osallistuvat leikkeihin. 

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen perheliikuntakertaan (kerro ilmoittautuessasi mihin osallistut). Mukaan retkelle otetaan pienet hedelmä-karjalanpiirakka-eväät, joten kerro myös ilmoittautuessasi perheesi mahdolliset allergiat. Tapahtuma toteutuu tihkusateellakin eli otathan säänmukaiset vaatteet ja hyvät jalkineet itsellesi ja lapsillesi! Rankkasateen sattuessa leikimme Herttoniemessä sisätiloissa.

Ilmoittaudu tästä 8.3. mennessä


Liiku ja leiki -tapahtuma Paloheinässä 21.3.

Tule mukaan liikkumaan leikkimään Mummilan isovanhempien kanssa Paloheinään 21.3. klo 11–14 (noin). Teemme pienen patikkaretken Paloheinän maastossa ja välillä pysähdymme leikkimään ja tekemään hauskoja tehtäviä! Eväät nautimme luonnon helmassa. Omat eväät mukaan!

Tapahtuma sopii parhaiten yli 4-vuotiaille, mutta myös pienemmät ilman rattaita liikkuvat reippailijat ovat tervetulleita!

Ilmoittaudu  tästä 15.3. mennessä


Katso myös ryhmät ja perhekahvilat.