Ulkoilua maaliskuussa

3.3.2021

Maaliskuussa monet toiminnot järjestetään koronarajoitusten vuoksi ulkona. Lähde pienryhmässä kävelemään Herttoniemessä tai Uutelassa. Isät ja lapset ulkoilevat Töölönlahdella ja Jätkäsaaren yh-olkkari pidetään ulkona. Tuo lapsesi Tenavatupaan, jos tarvitset hoitoa lapsellesi omien asioiden hoidon, opiskelun tai vaikkapa oman väsymyksesi vuoksi.

Koiraulkoilua Herttoniemessä ma 8.3. 

Tule tutustumaan iloiseen bokserityttö Ullaan ja mukaan kävelylenkille opiskelija Jonnan kanssa. Ulla-koira on touhukas, kiltti jahyvin lapsirakas. Ulkoilu on tarkoitettu perheille, joilla ei ole omaa koiraa, mutta pitävät koirista. Huom! älä ota muita koiria mukaan tälle lenkille!  

Lenkille lähdetään klo 17.3018.30 Herttoniemen liikuntapuiston parkkipaikalta. 

Ilmoittaudu tästä to 4.3. mennessä.

Luontokävely Uutelassa la 13.3. 

Lähde Uutelan kauniiseen luontoon kävelylle. Ota mukaan kävelyretkelle halutessasi pienet omat eväät ja istuinalusta. Matkaan lähdetään klo 11.0012.30 Luontopolun alusta Uutelan koirapuiston vierestä. 

Ilmoittaudu tästä 8.3. mennessä.

Perhekävely Herttoniemessä ke 17.3.  

Tule perhekävelylle Herttoniemeen. Matkaan lähtö tapahtuu Herttoniemen liikuntapuiston parkkipaikalta klo 17.3018.30

Ilmoittaudu tästä 14.3. mennessä.

Ulkoilut järjestetään mikäli 2 perhettä ilmoittautuu. Mukaan mahtuu 2–3 perhettä riippuen lasten lukumäärästä. Mukana retkillä on opiskelija Jonna. Tervetuloa!

Isien ja lasten ulkoilu Töölönlahdella //Family Outing for Dads & Children in Töölönlahti

Tule mukaan yhteiseen perheulkoiluun lauantaina 13.3. // on Sat 13 March klo 11.00–12.30. Mukana Antti ja Rafael. Mukaan mahtuu 23 perhettä. //You are welcome to join Antti and Rafael in this family outing, max 2-3 families.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 10.3.//Please register via the link by 10 March

Jätkäsaaren yh-ulkoiluolkkarissa ulkoillaan ti 9.3.

Jätkäsaaren olkkari on tarkoitettu täysin yksin lastaan kasvattaville.  Koronarajoitusten takia olkkarissa ulkoillaan. Lapset jäävät lastenhoitajien kanssa sisälle tai pihalle ja aikuiset tekevät kävelylenkin ulkona klo 17.15–18.30.  

Ilmoittaudu tästä viimeistään to 4.3. Mukaan mahtuu 3-4 perhettä, etusija vähemmän osallistuneilla ja/tai lähialueilla asuvilla.  Osoitteen ja tarkemmat yksityiskohdat saat s-postissa pe 5.3.

Yhteistyössä Totaaliyhärit ry, Tuomiokirkkoseurakunta ja YVPL.

Ulkoilu-Tenavatupa la 13.3. 

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Tuo lapsesi lastenhoitoon ulkoilemaan Herttoniemenrantaan 13.3. klo 14–17. Lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 2–10-vuotiaille.

Lastenhoito alkaa Pienperheyhdistyksen toimiston (Petter Wetterin tie 6) sisäpihalta klo 14 ja siitä retkeillään yhdessä lähialueille. 

Huom! Tarjolla on pillimehut ja banaanit n. klo 16.30, joten syötäthän lapsesi hyvin ennen hoitoon tuloa, ettei nälkä yllätä ulkona. Lapsilla tulee olla säänmukaiset, lämpimät vaatteet ja kengät.

Kerro ilmoittautuessasi lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista perustella hoidon tarve. Etusija on ensikertalaisilla! Ilmoittaudu tästä viimeistään 7.3.