Ulkoilua keväisessä säässä lapsille ja aikuisille

5.5.2021

Family Outing for English speaking single parents on Saturday 15 May. Toukokuussa lähdetään perheiden kesken pelaamaan mölkkyä Tullisaareen ja villiyrittiretkelle Espoon Puolarmaariin. Voit myös ilmoittaa 8–12-vuotias lapsesi ulkoilupäivää viettämään 29.5. tai salapoliisiseikkailuleirille lomakauden alkuviikkoina kesäkuussa.

Valkoisia kukkia nurmikolla.

Perheille / For Families

Family Outing for English speaking single parents

On Saturday 15 May at 11 in Töölönlahti. Max 23 families.

Please register via this link by 10 May

Mölkkyä Tullisaaressa la 22.5. klo 11

Vietetään keväistä lauantain aamupäivää rennosti mölkkyä pelaten Tullisaaren puistossa yhdessä Tiian kanssa. Koronarajoitusten puitteissa mukaan mahtuu 2–3 perhettä, mutta mikäli rajoitukset muuttuvat ennen tapaamista, voidaan osallistujamäärää muuttaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 20.5.  (uusi ilmoittautumispäivä päivitetty 19.5.)

Villiyrttiretki la 29.5. Puolarmaariin Espooseen klo 11–14

Järjestämme yhteistyössä Uudenmaan Marttojen kanssa villiyrttiretken Espooseen. Opastamassa kotitalousneuvoja Hanna Uudenmaan Martoista, mukana myös Pienperheyhdistyksen vapaaehtoinen Anu. Retki sopii kaikille villiyrteistä kiinnostuneille, myös lapsille, jotka jaksavat kävellä 2-3 km.

Mukaan mahtuu 4-5 perhettä, koronarajoituksista riippuen ja  pikkubussin kyydissä paikalle voi tulla 2-3 perhettä. Kerro ilmoittautuessasi tuletko omalla autolla tai julkisilla vai PPY pikkubussikyydiltä. Kyyti lähtee klo 10 Herttoniemestä ja siellä edellytetään kasvomaskien käyttöä myös lapsilta.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 17.5. 

Lapsille

8–12-vuotiaiden ulkoilupäivä la 29.5. klo 14–17

Tuo lapsesi 8–12-vuotiaille  tarkoitettuun ulkoilupäivään. Päivä järjestetään Herttoniemenrannassa säävarauksella. Kokoontuminen Pienperheyhdistyksen toimiston (Petter Wetterin tie 6) sisäpihalla klo 14 ja yhdessä liikutaan lähialueilla.

Tämän hetken koronarajoitusten puitteissa mukaan mahtuu max. 4 lasta, mutta mikäli rajoitukset muuttuvat ennen ulkoilupäivää, voidaan osallistujamäärää muuttaa. Perustele ilmoittautuessa ulkoilupäivään osallistuminen.

Ilmoita lapsesi ulkoilupäivään tästä viimeistään 20.5.  (uusi ilmoittautumispäivä päivitetty 19.5.)

Palvelukseen haetaan salapoliiseja!

Leiri 1 järjestetään Paloheinän ympäristössä 7.–11.6. ja leiri 2 Herttoniemessä 14.–18.6.

Oletko kiinnostunut arvoituksista? Suhtaudutko intohimoisesti pulmallisiin tehtäviin? Oletko ulkoilmaihminen, jolle kulkeminen kivikkoisilla poluilla, ojanpohjien tutkiminen ja hankalakulkuisen maaston haravoiminen kesäkuisessa rankkasateessa tai lumimyrskyssä tuottaa suurta nautintoa? 

Jos vastasit myöntävästi, voit olla etsimämme henkilö! Hae mukaan salapoliisitiimiin, joka ratkoo Ylikonstaapeli  Vasaman johdolla vielä ratkaisemattomia rötöksiä.

Palvelukseen haetaan erityisesti 7–10-vuotiaita, mutta myös iäkkäämmät hakijat huomioidaan. Tehtävä alkaa aamuisin klo 10 ja päättyy klo 15. Työnantaja tarjoaa keittolounaan ja välipalan päivän aikana ja viikon ajalta veloitamme ruokailusta 25 € / osallistuja.  

Huomioitahan että tutkimuksia tehdessämme saatamme joutua kävelemään pitkiäkin matkoja, emmekä voi vaikuttaa sääolosuhteisiin. Toivomme, että omistat tutkijalle tarpeelliset varusteet: hyvät kengät ja säänmukaisen vaatetuksen. Omat sadevaatteet lasketaan eduksi.

Laita hakemukseesi perustelut miksi juuri sinun pitäisi tulla valituksi tehtävään. Kesäkuun alun leireille haetaan saman linkin kautta.  Merkitse ensisijainen leiritoive tai voit ruksata kohdan: kumpi tahansa leiri käy. Tehtävään valitsemme max. 10 salapoliisiseikkailijaa.

Ilmoittaudu tästä 24.5. mennessä