Tule vaihtamaan ajatuksia – keskusteluaikoja tarjolla kesällä

6.5.2024

Koetko olosi ajoittain yksinäiseksi ja alavireiseksi? Tuntuuko hetkittäin, että elämän tarkoitus on hukkateillä tai tunne- ja itsesäätelytaidot koetuksella lapsen kanssa? Tai tuntuuko, että jumitat paikoillasi eivätkä asiat edisty suuntaan taikka toiseen? Tule vaihtamaan matalalla kynnyksellä ajatuksia vanhemmuuteen, elämään ja yksinäisyyteen liittyen Yksin-hankkeen työntekijän kanssa. 

Mahdollisuus matalan kynnyksen keskusteluun on osa Yksin-hanketta ja se on tarkoitettu mm. vuoroviikko- tai viikonloppuvanhempien perheille, yhden vanhemman perheille, totaali yksinhuoltajien perheille ja itsellisten vanhempien perheille. Varaathan ajan ennakkoon. Tarvittaessa lastenhoito järjestetään keskustelun ajaksi. 

Pop in järjestetään paikan päällä Pienperheyhdistyksen tiloissa Herttoniemessä, osoitteessa Petter Wetterin tie 6 sekä Teamsin välityksellä. Teams-linkin saat myöhemmin ajanvaraustasi varten. 

Kesän ajan 21.5.–25.7. Herttoniemenrannassa on luottamuksellisia yksilökeskusteluaikoja tarjolla tiistaisin klo 13–15 välillä, ja online-keskusteluihin voit varata ajan torstaille klo 10–12 välille.

Varaa aika tästä

Kukkivan puun oksia.