Tuettuja lomia, saunomista, tanssia ja vertaisseuraa ryhmissä

2.2.2024

Hakuaika kesän tuetuille lomille on juuri nyt ja Pienperheyhdistykselläkin on niitä useita eri paikkakunnilla. Yksin lapsiaan kasvattaville äideille järjestetään 18.3. saunailta Kampissa. Latinomix-tanssitunneille huhtikuussa Herttoniemessä voi nyt ilmoittautua kolmena lauantaina. Itsellisten vanhempien perheet pitävät laskiaispullariehan 13.2.  ja samana iltana Totaaliyhärit tapaavat Kampissa YVPL:n tiloissa.

Äiti ja lapsi kasaavat palikoita pöydän ääressä Pienperheyhdistyksen leirillä.

Pienperheyhdistyksellä useita tuettuja lomia kesällä 2024

Meillä on ensi kesänä useita tuettuja lomia, joiden tiedot löydät täältä, sivun vasemmasta reunasta. Klikkaa loman nimeä, jolloin löydät sivulta loman tiedot ja hakuohjeet. Huomaathan, että hakuaika useimpiin päättyy maaliskuussa.

Muiden järjestöjen tuettuja lomia voit etsiä mm. Lomajärjestöt.fi:stä – sekä kunkin järjestön omilta sivuilta. Tuetut perhelomat on tarkoitettu perheille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta lomaan kodin ulkopuolella. Lomat myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein, ja ne järjestetään Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n tuella.

Äitien saunailta Kampissa ma 18.3.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan YVPL uusiin tiloihin maanantaina 18.3. klo 17–19 Kalevankadulla (16 A) ja saunomaan viidennen kerroksen saunaan, josta näkymät yli Helsingin kattojen. YVPL järjestää myös samanaikaista lastenohjelmaa 4–10-vuotiaille ja 1–3-vuotiaille on lastenhoito. Lisäksi tarjolla teetä, kuplajuomaa ja pientä välipalaa aikuisille ja lapsille. Mukaan mahtuu n. 15 äitiä, tarvittaessa arvotaan ja porrastetaan saunomista. Lisätietoja saat vahvistusviestissä ilmoittautumisajan jälkeen. 

Ilmoittaudu tästä viimeistään 18.2.

Latinomix Easy Dance -tanssilauantait huhtikuussa Herttoniemenrannassa

Helppoa ja hauskaa tanssia (salsa, merengue, bachata, chachacha , regueton, samba) meille opastaa tanssinopettaja Jorge. Sopii kaikille kiinnostuneille, myös aloittelijoille. 

Tanssilauantait ovat la 6.4., la 13.4., la 20.4. klo 15–16 Herttoniemen asukastalo Ankkurin liikuntasalissa.

Samanaikainen ulkoilulastenhoito järjestetty 2-8-vuotiaille ja vähintään 9-vuotiaat voivat olla mukana tanssimassa. Omavastuuhinta 25 € sisältää kolme tanssituntia ja lastenhoidon. Toteutuu mikäli vähintään 10 aikuista ilmoittautuu määräaikaan mennessä. Omavastuumaksu tulee maksaa heti vahvistuksen jälkeen ja sitä emme voi palauttaa ilman lääkärintodistusta.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 15.2.

Itsellisten vanhempien perheiden laskiaispullarieha 13.2.

Tule nauttimaan ystävyydestä, hernekeitosta ja yhdessä lasten kanssa leivotuista laskiaispullista Herttoniemenrantaan tiistaina 13.2. klo 16.30–19.00. Aloitamme keittopäivällisellä, jonka jälkeen ryhdymme leipomaan pullia. Illan päätteeksi herkuttelemme pullilla ja nautimme hyvästä seurasta! Mukana karkeloissa perhetoiminnan koordinaattori Susa ja sosionomiopiskelija Jukka-Pekka.

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 7.2. Varmistuksen saat sähköpostiin viimeistään 9.2.

Totaaliyhärit tapaavat kerran kuussa tiistaisin

Totaaliyhärit tapaavat toisiaan YVPL tiloissa Kampissa (Kalevankatu 16 A). Seuraava tapaaminen on 13.2. klo 17–19. Tarjolla on vertaistukea, teetä ja pientä iltapalaa. Etukäteen ilmoitettuja 1–10-v lapsia leikittää lastenhoitaja. Mukana Mia/Totaaliyhärit ry, Helka/YVPL ja/tai Riikka/PPY.  Tapaamiset järjestetään yhteistyössä Totaaliyhärit ry, Yhden vanhemman perheiden liitto YVPL ja Pienperheyhdistys ry.

Ilmoittaudu tästä helmikuun tapaamiseen viimeistään 5.2. 

Muut kevään tapaamiset ovat ti 12.3., ti 16.4. ja ti 14.5. ja niihin voit ilmoittautua myöhemmin.


Katso Ryhmätoiminnan sivulta, löydätkä itsellesi sopivia ryhmiä ja tule mukaan!