Tuettu loma joulukuussa Pajulahdessa

16.5.2023

Lähde perheinesi virkistymään ja hakemaan voimavaroja tuetulle lomalle Pajulahteen vuoden lopussa keskiviikosta maanantaihin 27.12.2023–1.1.2024. 


Lomaa voi hakea, mikäli olet ollut tuetulla lomalla (minkä tahansa lomajärjestön kautta) viimeksi vuonna 2021. Tänä tai viime vuonna tuetulla lomalla olleiden ei kannata hakea. Lomajärjestöt saavat tuhansia hakemuksia vuodessa, siksi hakemuksen tekemiseen ja perusteluihin (sosiaaliset, taloudelliset ja terveydelliset perustelut) kannattaa käyttää aikaa. 

Sähköinen hakulomake on auki 27.9. asti ja löytyy sivun alalaidasta täältä

Voimaa vertaisuudesta -lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Lomalla on mahdollisuus osallistua ohjattuihin toimintatuokioihin oman jaksamisen ja toimintakyvyn mukaisesti. Lapsiperheiden lomilla ohjelma sisältää perheenjäsenten yhteistä tekemistä, eri-ikäisille lapsille suunnattua toimintaa, vanhemmille suunnattuja ryhmäkeskusteluja sekä mahdollisuuden 4 x lapsiparkkiin perheen 1–4-vuotiaille lapsille.

Lisätietoja paikasta: https://pajulahti.com/

Kulkeminen Pajulahteen tapahtuu omatoimisesti ja omalla kustannuksella. Voimme tarvittaessa auttaa kimppakyytien jne. järjestämisessä, mutta vain jos ilmoitat meille saaneesi loman: riikka.koola@pienperhe.fi, 040-640 3756 (ilmoitathan viimeistään 30.11.).

Etsimme myös kahta positiivista vapaaehtoista vertaisohjaajaa mukaan lomalle: vapaaehtoisten tulee täyttää lomansaamiskriteerit, mutta Pienperheyhdistys hyvittää heille omavastuumaksun jälkikäteen – ota yhteyttä Riikkaan mahdollisimman pian.

Hinta: Loman omavastuuosuus 25 €/vrk/aikuinen  eli yhteensä 125 €/5 vrk/aikuinen. Alle 17-vuotiaat lapset lomailevat veloituksetta huoltajan tai isovanhemman seurassa.

Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry tekee valinnat ja lähettää lomalle valituille kutsun ja laskun.

Täysihoitoloma sisältää:

+ viisi täysihoitovuorokautta

+ aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala

+ majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa

+ yhteistä ohjattua ohjelmaa sekä yleistä vapaa-ajanohjelmaa

+ lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö

+ ryhmämuotoista lastenhoitoa 1–4-vuotiaille lapsille 4 x 2 h/ lomajakso