Tenavatuvat helmikuussa Hakaniemessä ja Hämeentiellä

30.1.2020

Iltaisin tai viikonloppuisin järjestetään helmikuussa kaksi Tenavatupaa, että yksin perhearkea luotsaavalla olisi mahdollisuus omien asioiden hoitoon tai hetken hengähtämiseen. Hoitoa lapsille on tarjolla 7.2. Hakaniemessä ja 22.2. Pienperheyhdistyksen ryhmätilassa, Hämeentie 64:ssä.

Tarvitsetko omaa aikaa opiskeluun, harrastamiseen tai asiointiin?

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10-vuotiaiden lasten tilapäiseen hoitoon silloin, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa esimerkiksi opiskeluun, harrastamiseen, asiointiin tai vaikka nukkumiseen! Tenavatuvan lastenhoito on maksutonta. Illan aikana lapset saavat välipalan.

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, valitaan osallistujat sosiaalisin, taloudellisin tai terveydellisin perustein. Ensimmäistä kertaa osallistuvat ovat etusijalla valinnassa.

Lastenhoito perjantai-iltana 7.2. Hakaniemessä

Hakaniemessä järjestetään Tenavatupa perjantaina 7.2. klo 17.0020.30 Linjan leikkipuistossa, Hakaniemessä, osoitteessa Toinen linja 6.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2.2.2020 tästä

Lisätietoja ilta-Tenavatuvasta: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lastenhoito lauantaina 22.2. PPY Hämeentiellä

Pienperheyhdistyksen tiloissa, Hämeentie 64:ssä järjestetään Tenavatupa lauantaina 22.2. klo 10.00–14.00. Päivän aikana lapset saavat välipalan.

Sitovat ilmoittautumiset tästä viimeistään 12.2.2020

Lisätietoja: petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, vähintään kolme päivää ennen lastenhoitoa. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärin/hoitajan todistuksella ja peruuttamattomasta poissaolosta/ilman todistusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan 30 €.