Tenavatupa, joogaryhmä, Family Outing

28.5.2021

19.6. on Tenavatuvassa, Herttoniemessä lasten ulkoiluhoito. Kesäkuussa järjestetään Herttoniemen asukastalo Ankkurin liikuntasalissa kolmen kerran joogaryhmä. On Saturday 12 June is Family Outing for English speaking single parents in Töölönlahti.

Polku rantaan.

Tenavatupa - lastenhoitoa lauantaina 19.6. klo 14–17

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Tuo lapsesi ulkoilulastenhoitoon Herttoniemenrantaan. Koska tämä tenavatupa järjestetään pelkästään ulkona, hoito järjestetään säävarauksella. Lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 2–10-vuotiaille.

Lastenhoito alkaa Pienperheyhdistyksen toimiston (Petter Wetterin tie 6) sisäpihalta klo 14 ja siitä retkeillään yhdessä lähialueille lasten iän huomioiden. Lapsia on paikalla enintään 10. 

Ilmoittaudu tästä viimeistään 3.6. Muista perustella hoidon tarve. Ensikertalaiset ovat etusijalla.

Läsnäolon joogaa kolmena maanantaina kesäkuussa

Tuntuuko siltä, että keho ja mieli kaipaavat rauhoittumista ja oman olotilan myötätuntoista kuuntelemista? Aloitamme viikon harjoituksella, jossa sinun ei tarvitse osata mitään eikä pyrkiä mihinkään. Rauhallisten joogan liikkeiden ja hiljentymisen avulla kokeilemme miltä tuntuu suhtautua hieman myötätuntoisemmin itseen ja omaan elämään juuri nyt. Harjoittelemme pienessä ryhmässä ja turvallisesti. Tunneilla sinua opastaa Lotta Hautamäki, joka valmistuu elokuussa joogaopettajaksi (RYT 500).

Jooga järjestetään kolmena maanantaina 14.6., 21.6. ja 28.6. klo 17.30–18.30 Herttoniemenrannan asukastalo Ankkurin liikuntasalissa. Mukaan mahtuu 9 joogia. Omavastuumaksu 15 € , joka sisältää kolmen kerran joogan ja lastenhoidon. Lastenhoito järjestetään ulkona sään salliessa.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 6.6.

Family Outing for English speaking single parents

On Saturday 12 June at 11 in Töölönlahti, with Rafael.

Max 25 families depending on the covid-restrictions in June.  

Please register via the link by 7 June