Tarinateatterileiri lapsille, joiden isä ei ole mukana elämässä

12.6.2020

Oletko yksinhuoltajaäiti, jonka lapsi/lapset ovat yli 7-vuotiaita? Onko lapsellasi isä, joka ei kuitenkaan osallistu lapsen elämään tai tapaa lasta?  Toivoisitko, että lapsesi voisi turvallisessa ympäristössä toiminnallisin harjoituksin ja tarinateatterin sekä leikin avulla käsitellä isä-ikävää? Haluaisitko tutustua muihin perheisiin, joissa on sama tilanne?

Leiri toteutetaan pe–su 18.–20.9. Sipoossa Östersundomin leirikeskuksessa, mikäli leirille löytyy tarpeeksi soveltuvia perheitä. Leirillä ei ole mukana PPY työntekijää tai lastenhoitajaa ja 7–16-vuotiaiden lasten ohjelmasta vastaavat kokeneet tarinateatteriammattilaiset Miika Tervo ja Joonas Tast. Alle 7-v lapset ovat oman vanhempansa kanssa ja vastuulla koko leirin ajan, 7–16-vuotiaat lapset ohjelman ulkopuolisen ajan. Leirin omavastuumaksu on 50 €/perhe sis. 1 lapsen, + 10 €/toinen/kolmas jne. lapsi.

Leiri toteutetaan mikäli sopivia, sitovasti ilmoittautuneita perheitä on vähintään 7 ja mukaan mahtuu n. 10 perhettä. Perheet valitaan perustelujen ja lasten ikäjakauman perusteella, etusija ensikertalaisilla.  HUOM! Leirillä yövytään makuusaleissa, omaa huonetta ei siis ole saatavilla. 

Matkat ovat omakustanteiset ja omatoimiset, bussi Itäkeskuksesta pysähtyy 300 m päässä.

Lisätietoja paikasta: http://ostersundom.munstadi.fi/tietoa-ja-kuvia/

Ilmoittaudu tästä 2.7. mennessä

Kerro ilmoittautuessasi lyhyesti perheesi tilanteesta ja miksi juuri sinun lapsesi hyötyisi leiristä, ja oma arvioisi siitä, miksi isä ei osallistu lapsen elämään.

Katso Pienperheyhdistyksen muut leirit