Tammikuun toiminnasta iloa ja helpotusta arkeen

16.12.2022

Mitä teidän perheenne kaipaa? Tammikuussa on tulossa monenlaista toimintaa yhden vanhemman perheille.  Herttoniemenrannassa on koululaisille mahdollisuus iltapäivätoimintaan Keskiviikkokerhossa. Äidit pääsevät joukolla saunomaan Kotiharjun saunaan 19.1. Tenavatuvat tarjoavat vanhemmalle lapsenhoitoapua lauantaihin Matinkylässä ja Herttoniemenrannassa. Ja jos Näe hyvä meissä -leiri kiinnostaa, kannattaa käydä kuuntelemassa Parasta lapsille ry:n leiri-info 31.1.

Lapsen saappaat, joissa on silmät ja suu.

Koululaisten Keskiviikkokerho 11.1., 18.1. ja 25.1.

Onko sinulla hankaluuksia järjestää pikkukoululaisesi iltapäivätoimintaa tammikuussa 2023? Onko lapsesi koulussa Herttoniemenrannan lähistöllä? Keskiviikkoiltapäivinä ykkös- ja kakkosluokkalaiset voivat  tulla Pienperheyhdistyksen tiloihin (Petter Wetterintie 6, Helsinki) viettämään iltapäiviä klo 13–16. Keskiviikkokerho on maksuton ja sisältää välipalan n. klo 14.30–15.00. Kerhossa ulkoillaan, pelataan lautapelejä, leikitään jne.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 5.1. (ilmoittautumisaikaa jatkettu 3.1.) Muista perustella tarve ja kerro myös osallistuuko lapsesi jokaiseen kertaan vai vaan johonkin kolmesta kerrasta.

Saunailta äideille 19.1.

Tervetuloa virkistäytymään yhteiseen äitien saunailtaan, Kotiharjun saunaan Helsingin Kallioon torstaina 19.1. klo 17–18.45. Mukana vapaaehtoiset Anu H ja Tea J. Tällä kertaa emme järjestä lastenhoitoa eli ilta sopii parhaiten vähän isompien lasten vanhemmille. Omavastuumaksu 5 €/hlö, joka maksetaan tammikuun alussa. Omakustanteisesti mahdollisuus myös varata pesijä (kokovartalopesun hinta: 12 €/hlö). Saunomisen jälkeen mahdollisuus lähteä omakustanteisesti pizzalle tms.

Sitovat ilmoittautumiset tästä 27.12. mennessä. 

Lisätietoja saunasta: https://www.kotiharjunsauna.fi/

Lastenhoitoa Tenavatuvissa lauantaisin

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10-vuotiaiden tilapäiseen lastenhoitoon, kun vanhempi tarvitsee omaa aikaa. Lastenhoito on maksutonta ja hoidossa lapset saavat pienen välipalan. Kerro ilmoittautuessasi lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Lisätietoja saat ilmoittautumisajan jälkeen vahvistusviestissä.

Matinkylän tenavatupa 21.1. 

Matinkylän tenavatupa pidetään lauantaina 21.1. klo 14–17 on tarkoitettu espoolaisille yhden vanhemman perheille. 

Ilmoittaudu tästä viimeistään 9.1. 

Herttoniemenrannan tenavatupa 28.1.

Lastenhoito järjestetään Pienperheyhdistyksen tiloissa lauantaina 28.1. klo 14–17. Etusijalla ovat ensikertalaiset ja vähemmän osallistuneet.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 16.1. 

Näe hyvä meissä -leirin info 30.1.

Parasta Lapsille ry järjestää erilaista leiritoimintaa lapsille ja perheille. Yhteistyössä heidän kanssaan olemme toteuttamassa Näe hyvä meissä -leirikokonaisuuden syksyllä 2023. Mikäli olet kiinnostunut joko näistä, tai muista PaLa:n leireistä, tule mukaan PaLa:n leiri-infoon maanantaina 30.1. klo 17–18. Lastenhoito järjestetty etukäteen ilmoitetuille 1–10-vuotiaille lapsille, tarjolla myös pientä iltapalaa. Lisätietoja Näe hyvä meissä -leireistä

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 16.1.

Jäseneksi liittyminen

Mikäli et ole vielä jäsen, alkuvuosi on hyvä aika liittyä sillä jäsenyys maksetaan kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenenä saat mm.  jäsentiedotteen sähköpostiisi parin viikon välein.  Lue lisää - liity jäseneksi!