Talvista ulkopuuhaa perheille ja kesän perheleiri Kallioniemessä

16.2.2022

Katsetta voi alkaa hieman kääntämään kesään, sillä kesä-heinäkuun Kallioniemen perheleirille voi jo ilmoittautua. Leiri järjestetään 29.6.–1.7. Vielä kuitenkin nautitaan talvisista säistä erilaisissa maaliskuun ulkotapahtumissa. Tulossa on 5.3. talvirieha Herttoniemenrannassa ja 12.3. perheretki Luukin ulkoilualueelle Espooseen. 

Hurjaa menoa pulkkamäessä.

Talvirieha Herttoniemenrannassa la 5.3. 

DIAK sosionomiopiskelijat järjestävät perheiden talviriehan Tuoriniemen leikkipuistossa klo 10-12. Ohjelmassa on opiskelijoiden järjestämää talvista ulkopuuhaa ja – jos sää sallii - pulkkamäkeä. Perherieha on tarkoitettu 2-10-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan mahtuu n. 10 perhettä. Lapsille jaetaan tapahtumassa pienet eväspussit. Ota mukaan oma pulkka tai muu laskuväline ja halutessasi lämmintä juotavaa. Säänmukaiset vaatteet päälle! 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.3. 

Talvinen perheretki Luukkiin, Espooseen la 12.3. 

Lähde vapaaehtoisen Antin kanssa Luukin ulkoilualueelle Espooseen, tapaaminen n. klo 10 – 12.  Etusijalla 2–10-vuotiaat vanhemman kanssa. Säänmukaiset vaatteet päälle, lisätietoja ilmoittautuneille lähempänä.

Ilmoittaudu mukaan viim. 3.3.  ja kerro samalla tuletko omalla autolla, PPY pikkubussilla vai julkisilla (pikkubussin kyytiin mahtuu Antin perheen lisäksi 6 hlöä). 

Kallioniemen perheleiri Sipoon saaressa ke 29.6. – pe 1.7.

Jo perinteeksi muodostunut perheleiri järjestetään Katariinan saaressa keskiviikkoaamusta perjantai-iltaan. Leiri on perheleiri eli jokainen vanhempi on vastuussa omista lapsistaan/nuoristaan koko leirin ajan. Turvallisuussyistä leiri on tarkoitettu yli 4-vuotiaille lapsille vanhempineen. Parhaiten leiri sopii n. 7-12-vuotiaille.  Leirillä toimitaan pääsääntöisesti yhdessä lasten kanssa, ja ohjelma on suunniteltu siten, että lapset toimivat oman vanhemman kanssa, eikä leirillä ole järjestettyä lastenhoitoa. 

Leirillä yövytään kahdessa vanhassa puuhuvilassa (jokaisella perheellä on oma huone), ruokailut ovat erillisessä rakennuksessa ja suihkuun pääsee saunan yhteydessä. Saaressa on ulkovessat. 

Leirille lähdetään Sipoon Karhusaaren rannasta keskiviikkoaamupäivällä (venebussikuljetus), matkat Karhusaareen ovat omatoimiset ja omakustanteiset (bussilla pääsee n.700 m päähän). Lemmikkieläimiä ei voi ottaa mukaan. Lapset ovat oman vanhemman vastuulla koko leirin ajan.  Leirin omavastuuhinta on 50 €/perhe, sisältäen majoituksen, perheohjelman, ateriat ke lounaasta pe päivälliseen ja venebussimatkat saarelle 

Mikäli hakijoita on paljon, osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein eli muista perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee tätä leiriä. Etusija on vähemmän osallistuneilla ja perheillä, jotka eivät ole Kallioniemessä olleet aiemmin. Perheiden määrä riippuu leirin ajankohtana voimassa olevista koronarajoituksista. 

Lisätietoja leiripaikasta  http://www.kesakotikallioniemi.fi/web/ 

Ilmoittaudu viim. 16.3. ja muista vastata kaikkiin kysymyksiin.