Talviloman ohjelmaa ja tuettu kesäleiri Yyterissä

28.1.2020

Talvilomalla järjestetään koululaisille kolmen päivän mittainen Salapoliisit lomailevat -leiri. Aikuiset ja yli 10-vuotiaat lapset tai nuoret pääsevät seuraamaan Carmen-baletin pääharjoitusta. Ensi kesällä on tulossa Hyvinvointilomien kanssa yhteistyössä järjestetty tuettu perheloma Yyterin kylpylähotellissa.

Salapoliisit lomailevat -leiri 17.–19.2.

Koululaisten talviloman päiväleirillä salapoliisit rentoutuvat. Rentouttavalla kolmen päivän mittaisella leirillä leikimme, ulkoilemme ja teemme IHAN TAVALLISIA asioita. Tällä leirillä emme seikkaile, ellei sitten jotain yllättävää tapahdu…  Salapoliisihan on aina valmiina, jos apua tarvitaan!

Leiri alkaa päivittäin klo 810 (lapsi voi tulla paikalle aikaisintaan klo 8, viimeistään klo 10) osoitteessa Petter Wetterintie 6.   Leiripäivä loppuu viimeistään klo 17. Leirillä tarjotaan aamupala, lounas ja välipala.

Leiri on suunnattu 710-vuotiaille ja mukaan mahtuu 16 lasta.  Leirin hinta 30 € / perhe.  
Ilmoittaudu 3.2. mennessä tästä

Lisätietoja: mummila@pienperhe.fi

Hiihtoloman balettiretki Carmen aikuisille ja yli 10-v lapsille/nuorille 19.2.

Tervetuloa baletin pääharjoitukseen Töölön Oopperatalolle katsomaan Carmenia keskiviikkona 19.2. klo 11.30. Paikkoja meillä on 30, joten etusija koululaisen kanssa tuleville ja niille, jotka eivät viime vuonna olleet vastaavalla retkellä. Carmen-baletin kesto on n. 2 h 40 min (sis.  väliajan). Ole ajoissa, sillä myöhästyneet eivät pääse saliin sisälle ennen väliaikaa. Työrauhan turvaamiseksi on salissa harjoituksen aikana oltava ehdoton hiljaisuus. 

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 6.2.  

Kerro ilmoittautuessasi mukaan tulevan 10-18-v lapsen nimi. 

Kesä 2020:

Pienperheyhdistyksen tuettu lapsiperheloma Yyterin kylpylähotellissa 27.7.–1.8.

Loma Yyterin kylpylähotellissa maanantaista lauantaihin, 37.7.1.8. on tarkoitettu kaikille yhden vanhemman perheille (ei tarvitse olla Pienperheyhdistyksen jäsen). Tuetun loman voi saada vain joka toinen vuosi. Hakemiseen ja perusteluihin kannattaa varata jonkun verran aikaa, koska Hyvinvointilomat saa paljon hakemuksia ja tälle lomalle pääsee mukaan n. 10 perhettä. Hakemukset käsitellään ja päätökset tehdään Hyvinvointilomien toimistolla, he lähettävät lomalle valituille kutsukirjeen ja laskun. 

Loman hakuaika:  1.2.–31.3.2020

Sähköinen hakulomake

Lomalle lähtijän on maksettava omavastuuosuus (25€/vrk/aikuinen eli yhteensä 125 €/aikuinen) Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä. Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat huoltajan seurassa veloituksetta. Omavastuuhinta sisältää: viisi täysihoitovuorokautta (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoitus kahden hengen huoneissa tai mahdollisuuksien mukaan perhehuoneissa, yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä, lapsiperhelomilla 2 x 2 tunnin lastenhoito 36 vuotiaille ryhmähoitona.

Mikäli saat loman, ilmoitathan siitä myös Pienperheyhdistykseen: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja paikasta: https://virkistyshotelli.fi/

Matkat omakustanteiset ja omatoimiset (esim. Onni-bussilla pääsee Poriin edullisesti ja paikallisbussi vie Porin keskustasta Yyteriin).