Syysohjelmaa yhden vanhemman perheille

3.9.2019

Syksyn ohjelmaan kuuluu monenlaista tekemistä. Syyskekkerit pidetään jo tällä viikolla. Koululaiset saavat jälleen osallistua suosittuun päiväleiriin. Eroperheet tekevät retken Ruoholahden HopLopiin ja Teinien vanhemmat jatkavat kokoontumisiaan kerran kuukaudessa.

Piirileikkiä perhekahvilassa.

Keijukaisten syyskekkerit Skatan tilalla 7.9. 

Keijukaisten syyskekkereissä lauantaina 7.9. klo 10.00–12.30 autamme Keijukaisia rakentamaan majat talvea varten. Lisäksi ohjelmassa on keijukaisleikkejä, tehtäviä ja luontopolku. Pientä purtavaa on tarjolla kodalla. Tapahtuma sopii yli 4-vuotiaille ja alakoululaisille sekä vanhemmille että isovanhemmille. Tule mukaan ja pukeudu säänmukaiseen vaatetukseen.

Ilmoittaudu 5.9. mennessä tästä linkistä


Koululaisten päiväleiri syyslomalla 14.–16.10.

Kaupunkiseikkailuleirillä maanantaista keskiviikkoon on paljon mukavaa ohjelmaa 710-vuotiaille! 
Ohjaajina ovat Mari ja Petriina sekä Mummilan mummit.

Lisätietoja leirisivulta, ilmoittaudu 1.10. mennessä


Eroperheiden HopLop-retki 16.11. 

Oletko eronnut lastesi toisesta vanhemmasta äskettäin (noin 1–12 kk aiemmin)?

Haluaisitko tulla tutustumaan toisiin perheisiin samassa tilanteessa ja samalla kuulla Pienperheyhdistyksen toiminnasta, sekä viettää hauskan aamupäivän HopLopissa? Eroperheiden HopLop-retkelle lähdetään lauantaina 16.11. Ruoholahteen klo 10 alkaen.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 15.10.

Lisätietoja: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Kiitämme HopLop-lipuista ETKL:n Ero lapsiperheessä-työtä


Teinien vanhempien vertaistukiryhmä

Kokoontuu syksyllä kerran kuussa maanantaisin klo 17.30–19.30. Mukana ovat vapaaehtoiset vertaisohjaajat Minna S. ja Ulla K. Kokoontumisillat ovat maanantaisin 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12. Ilmoittaudu tapaamisiin viimeistään viikkoa ennen kokoontumista.

HUOM! syyskuun tapaamiseen (9.9.) voit ilmoittautua vielä keskiviikkoon 4.9. mennessä. Ilmoittaudu tästä

Pienperheyhdistyksen kaikki syksyn vertaisryhmät

Vanhemman neuvo -ryhmään syys–marraskuussa

Vielä mahtuu aikuisten 8.10. alkavaan Vanhemman neuvo -ryhmään! Hae sähköpostitse viimeistään pikaisesti: riikka.koola(at)pienperhe.fi. (uusi aika päivitetty 18.9.) Lue lisää Vanhemman neuvo- ryhmästä ja samanaikaisesta, Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämästä, Lasten erovertaisryhmästä.