Pienperheyhdistyksen syyskokous pidetään 30.10. Lapinlahden Lähteellä

22.9.2022

Pienperheyhdistyksen jäsenet kutsutaan syyskokoukseen Lapinlahden Lähteelle, jossa hyväksytään mm. seuraavan vuoden toimintasuunnitelma.

Penkki Lapinlahden rannassa.

Kokouskutsu

Pienperheyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 30.10.2022 klo 10.00 Lapinlahden Lähteellä (Auditorio), Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki.

https://lapinlahdenlahde.fi/

Kokouksessa päätetään vuoden 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisestä sekä päätetään jäsenmaksujen suuruudesta. Valitaan seuraavaksi toimintavuodeksi Pienperheyhdistyksen hallituksen jäsenet erovuorossa olevien (4) tilalle sekä valitaan tilintarkastajat. Päätetään hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan palkkioista sekä kevätkokouksen koollekutsumistavasta.

Lapsille on järjestetty kokouksen ajaksi lastenhoito/omaa ohjelmaa. Lasten ohjelmana Halloween-viikonlopun kunniaksi KUMMAJAISTEN JA ÖRKKIEN HALLOWEEN-KOKOUS!  Työpajassa luodaan oma Kummajaishahmo ja tämän jälkeen pidämme kiivaan kokouksen Örkkejä ja Kummajaisia koskettavista päivänpolttavista aiheista!  Kummajaiset ja Örkit pitävät myös ulkoilusta, joten varauduthan säänmukaisella vaatetuksella.

Päivän ohjelma:

klo   9–10                    Kahvi/tee, mehu ja sämpyläbuffet (kahvila Lähde)

klo 10.00–12.30     Yhdistyksen syyskokous (Auditorio),
                                           lapsille omaa ohjelmaa/lastenhoito (osasto 5)
klo 12.30–13.30      Keittolounas (kahvila Lähde)

Lounasta ja lastenhoitoa varten tarvitsemme ilmoittautumiset etukäteen 9.10.2022 mennessä.

Ilmoittautuminen tästä tai puhelimitse numerosta 040 187 8312. Ilmoitathan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot ja mukaan tulevien lasten nimet ja iät.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä Zoomin välityksellä. Henkilöllisyyden ja jäsenyyden todentamiseksi etänä osallistumiseen on ilmoittauduttava etukäteen, viimeistään 9.10.2022. Etäkokoukseen ilmoittautuneille lähetetään linkki ja tarkempia ohjeita ennen kokousta.

Kokousmateriaali lähetetään sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille.

Pienperheyhdistys ry