Syksyn toimintaa: lukupiiri ja työväenopiston kehonhuoltotunnit

30.6.2021

Syksyn toiminta alkaa taas elokuussa. Tervetuloa mukaan tapaamaan muita aikuisia liikkumisen ja lukemisen parissa! Pienperheyhdistyksen lukupiiri avartaa lukukokemusta ja tarjoaa hengähdyshetken arkeen. Liikkumaan pääset työväenopiston järjestämillä kehonhuoltotunneilla, joiden aikana  Pienperheyhdistys huolehtii lastenhoidosta. 

Kirja ja kahvikuppi.

PPY -lukupiiri 

Pidätkö lukemisesta tai haluaisitko lukea enemmän, mutta et meinaa ehtiä tai jaksaa?

Tule mukaan rentoon, kerran kuussa zoomissa tai livenä kokoontuvaan lukupiiriin, jossa luetaan kirjoja laidasta laitaan (faktaa, fiktiota, runoja) ja jokainen saa ehdottaa kirjoja luettavaksi. Emme valitse ihan uusimpia kirjoja, jotta kirjat on mahdollista hankkia myös kirjastosta.

Keväällä kokoonnuimme kerran kuussa perjantaisin zoomissa ja kesäkuussa livenä lukupiknikillä. Syksyn päivämäärät ja kokoontumistapa ovat vielä auki, mutta jos haluat mukaan, liity lukupiirin omaan Facebook-ryhmään tai ota yhteyttä Riikkaan, p. 040-640 3756 (ennen 9.7. tai 2.8. alkaen).

PPY lukupiiri – fb-ryhmä.

Työväenopiston Kehonhuoltotunnit Pienperheyhdistyksen lastenhoidolla

Työväenopisto järjestää torstai-iltojen kehonhuollon Herttoniemen toimipisteessään, ilmoittaudu siihen Työväenopiston linkin kautta 16.8. alkaen. Kun olet maksanut kehonhuollon Työväenopistolle ja saanut paikastasi vahvistuksen, voit ilmoittautua Pienperheyhdistyksen lastenhoitoon erillisen linkin kautta (sekin löytyy Työväenopiston sivuilta). Koko syksyn lastenhoidosta maksat Pienperheyhdistykselle 20 e (laskun saat syksyllä). Ilmoittautuminen lastenhoitoon on sitova, maksua emme palauta ilman useamman kerran kattavaa lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta, tai mikäli Työväenopisto siirtäisi koronatilanteen takia jumpista yli puolet verkkoon.

Kehonhuolto on avoin kaikille kiinnostuneille, lastenhoito vain yhden vanhemman perheille.

HUOM! Lastenhoito järjestetään vain mikäli neljästä eri perheestä on lapsia hoidossa, eli tätä kannattaa mainostaa myös tutuille yh-perheille!

Kehonhuollon peruutus- ja maksuehdot ovat työväenopiston omat, tutustu niihin Työväenopiston sivuilla.

Kaikille sopiva kehonhuoltokurssi, jonka tavoitteena on ylläpitää ja parantaa nivelten liikkuvuutta, lihasten elastisuutta sekä lihastasapainoa.

Kurssilla opit omaan kehonhuoltoosi soveltuvia suoritustekniikoita sekä myös tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa jonka avulla voit lisätä omaa kehotietoisuuttasi. 

Taso 1A:
Kurssi sopii aloittelijoille

Ilmoittautuminen ma 16.08.2021 klo 10:00 alkaen

Kurssitunnus: H213993

Hinta: Syksy 36,00 €

Paikka: Herttoniemen Silkkikutomo, Laivalahdenkatu 2 b A, 00810 Helsinki

Alkaa To 09.09.2021 klo 17:45 - 18:45

Päättyy To 02.12.2021 (12 krt, 16 t)

Opettaja: Alakunnas Kimmo

Väline: Mukaan joustavat vaatteet ja vesipullo.

HUOM! Jos kurssia ei koronavirustilanteen vuoksi voida toteuttaa lähiopetuksena, on se mahdollista järjestää osin tai kokonaan etäopetuksena, jolloin kurssisisältö saattaa hieman muuttua. Tällöin opiskelijalla on oltava käytössään tietokone, tabletti tai älypuhelin, internetyhteys sekä sähköpostiosoite.<< (PPY järjestää lastenhoidon vain liveopetuksen ajaksi).