Sieniretki Espooseen, perheretki Hämeeseen ja teatteria

1.9.2022

Nyt on luvassa retkiä kaiken ikäisille lapsille vanhempineen! Opastettu sieniretki tehdään Espooseen lauantaina 17.9.  Seuraavana päivänä voi pienen lapsen kanssa lähteä katsomaan lehmiä Napialan koululle Hämeeseen. Teatteria on tarjolla lokakuun lopussa 15–17-vuotiaiden teinien perheille.

Lapsi ämpärin kanssa sienestämässä.

Sieniretki Espooseen lauantaina 17.9. 

Ota lapsi/lapset messiin ja lähde perinteiselle sieniretkelle 17.9. n. klo 10.15 alkaen. Sienimetsällä ollaan n. klo 11–13. Retki sopii kaikenikäisille lapsille, jotka jaksavat kävellä 2–3 km. Paikkana joko Espoon Puolarmaari tai Pirttimäki. Retkellä on opastamassa Hanna Pikkarainen Uudenmaan Martoista, joten ei haittaa, jos olet aloittelija. 

Retken aikataulu ja yhteislähtöpaikka tarkennetaan vahvistusviestissä.  Rankkasateella tai myrskyllä retki peruuntuu. Ota omat eväät ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet päälle, pieni tihkusade ei haittaa retkeilyä.

Kerro ilmoittautuessasi, tuletko paikalle omalla autolla, julkisilla vai Pienperheyhdistyksen pikkubussilla (kyyti toteutuu mikäli löytyy vapaaehtoinen kuski sitä ajamaan).

Ilmoittaudu tästä viimeistään to 8.9., ja seuraa sen jälkeen sähköpostiasi (myös roskapostikansiota).


Perheretki Napialan Wanhaan Kouluun Hämeeseen sunnuntaina 18.9. 

Lähde vapaaehtoisen Kukan kanssa tutustumaan Napialaan. Retki sopii parhaiten 2–12-vuotiaille vanhemman kanssa. Etusijalla ovat vähemmän osallistuneet.

”Lehmäpäivänä vieraillaan naapurin navetassa. Kuulemme miten lehmiä hoidetaan ja saamme ruokkia lehmiä puhtaalla ruoholla. Tutustumme myös Napialan Wanhan koulun koulumuseoon.”

Lähtö on klo 10.45, ja takaisin Helsingissä ollaan n. klo 16.  Pienperheyhdistys maksaa sisäänpääsymaksun, bensakuluihin keräämme 5 €:n omavastuumaksun/perhe (kyydillä tulevilta). Etukäteen ruokailuun ilmoittautuneilla mahdollisuus myös syödä lounaaksi tilalla tarjottavaa ohravelliä (tarvittaessa laktoositon), jonka Pienperheyhdistys maksaa. Muut eväät jokainen kustantaa ja ottaa itse mukaansa. Lisätietoja paikasta

Retki toteutuu mikäli vähintään 15 hlöä ilmoittautuu sitovasti, koska tätä pienempiä ryhmiä Napiala ei vastaanota. Mukaan mahtuu yhdistyksen pikkubussiin 8 ja Kukan autoon 4  Länsi-Helsingistä, lisäksi voit tulla paikalle omalla autolla. Huom! jos tulet yhdistyksen kyydillä, tarvitset kuitenkin oman turvaistuimen lapsellesi, autossa on vain 2 turvaistuinta. Yhdistyksen pikkubussin yhteislähtöpaikka ym. tarkemmat yksityiskohdat kerrotaan vahvistusviestissä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 8.9.

Aikuisten ja 15–17-vuotiaiden teatteriretki torstaina 27.10. 

Menemme yhdessä katsomaan kahta fyysisen teatterin esitystä Peto vai jumala 27.10. klo 19–21 Pasilan Rauhanasemalle, Veturitori 3, 00520, Helsinki.

”Erika Evan fyysisen teatterin teos käsittelee koko äitiyden tunneskaalan rakkauden kaipuusta ja riipivästä yksinäisyydestä voittamattomuuden tunteeseen. ”

Erika Eva on Lontoossa opiskellut taiteilija. Samaan esityskokonaisuuteen näyttelijä Silvia Manazzone tulee esittämään myös oman teoksensa yksinäisyydestä. Esitysten yhteiskesto on n. 2 h ja välissä on väliaika. 

Lisätietoja esityksestä löydät täältä

Omavastuumaksu on 5 €/henkilö ja mukaan mahtuu 15 hlöä (etusijalla vähemmän osallistuneet, tarvittaessa arvotaan). Mukaan voit hakea joko yksin tai 15–17-vuotiaan teinin kanssa. Vahvistuksen ja laskun saat viikolla 37,  omavastuumaksu tulee maksaa välittömästi vahvistuksen jälkeen. Tällä kertaa emme järjestä lastenhoitoa esityksen ajaksi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 11.9.