Ryhmätoimintaa, vaikuttamista ja perhekahviloita

16.5.2024

Itselliset vanhemmat tapaavat toisiaan maanantaina 20.5. Herttoniemenrannassa. Lukupiirissä vierailee Terapiassa-kirjan kirjoittanut Martta Kaukonen. Kaisaniemenpuiston tapaamiseen 5.6. voit tulla kertomaan huolesi, niin mietimme yhdessä tapoja vaikuttaa asioihin. Kevätkauden perhekahvilat avaavat oviaan viimeisiä kertoja ennen kesätaukoa.

Vanhempien ryhmätoimintaa toukokuussa

Itsellisten vanhempien avoin kahvila ma 20.5. klo 16.30–18.30

Tervetuloa tapaamaan muita itsellisiä vanhempia (lahjasukusoluilla lapsen ilman kumppania saaneet) lapsineen! Myös raskaana olevat ovat tervetulleita. Tarjolla on keittoa ja kahvia/teetä, juttuseuraa aikuisille ja leikkiseuraa lapsille sekä yhteistä askartelua.  Ilmoittaudu tästä viimeistään 19.5 

Muut kevään ja kesän kerrat: ma 3.6., ti 18.6., to 8.8. ja to 22.8. klo 16.30–18.30.

Kysy lisätietoja: Perhetoiminnan koordinaattori Hanna Pyöriä p. 044 793 6663, hanna.pyoria@pienperhe.fi

PPY Lukupiiri ja kirjailijatapaaminen ma 27.5.

Tervetuloa mukaan rentoon, noin kerran kuussa kokoontuvaan Lukupiiriin. Toukokuun tapaaminen on maanan 27.5. klo 17.30–19.00 ja kirjana on Terapiassa (Martta Kaukonen). Kirjailija itse on paikalla kertomassa kirjastaan ja kirjoittamisesta ja mikäli haluat kysyä häneltä jotain tiettyä, voit ilmoittautuessasi laittaa kysymyksen mukaan.  Mukana vapaaehtoiset Minna ja Ulla, lastenhoitaja leikittää etukäteen ilmoitettuja 1–10-vuotiaita lapsia. 

Ilmoittaudu toukokuun tapaamiseen tästä viimeistään 21.5.

Ps. kesäkuun lukupiirikerta on ma 24.6., ilmoittaudu siihen seuraavassa Jäsentiedotteessa.

Katso täältä lisää ryhmätoiminnasta

Puistotapaaminen 5.6. – huolestuttaako tulevaisuus ja taloudellinen tilanne? Mitä asialle voisi tehdä?

Tule etsimään toivoa yhteisestä tekemisestä ja keinoja vaikuttaa tilanteeseen! Tehdään somekampanja, mielenosoitus, työpaja, piknik tai mielipidekirjoitus. Mikä ottaa päähän? Mitä haluaisit tehdä toisin? Miltä tämä aika hallituksen päätöksineen ja maailmantilanteineen tuntuu? Mietitään yhdessä jätskin äärellä, mitä voimme tehdä. Tule Kaisaniemen puistoon, Vanhan Porvoon jäätelötehtaan kioskille keskiviikkona 5.6. klo 17.00–18.30.

Jäätelökioskin edessä on pöytiä, joissa on ihmisiä.

Voit tulla koko ajaksi tai käydä pistäytymässä juttelemaan jätskin ääreen. Paikalla kahden teinin yksinhuoltaja, taiteilija ja ilmastoaktivisti Sonja Salomäki ja Kaisli Syrjänen.

Kevätkauden viimeiset perhekahvilat

Perhekahviloiden ovet aukeavat toukokuussa viimeisiä kertoja ennen kesätaukoa. Lassila-Haaga 16.5., Malmi 25.5., Pukinmäki 15.6. Jakomäen Sydämen Soppakuppila avaa ovensa vielä kaksi kertaa: 21.5. ja 28.5.

Kaikki perhekahvilat