Ryhmät ja perhekahvilat

15.1.2021

Monet ryhmät ja perhekahvilat aloittavat jälleen kevätkauden toimintansa. Yleiset kokoontumisrajoitukset jatkuvat kuitenkin koko tammikuun, joten osa ryhmistä on järjestetty etänä. Toivomme, että perhekahvila- ja ryhmätoimintaa päästään jatkamaan jälleen helmikuussa. 

Järjestö-Heikki-maskotti lelujen seassa.

Vertaisryhmät

Lisää voimavaroja musiikin, maalauksen ja kirjoittamisen keinoin 

Tule mukaan pienryhmään, joka toteutuu koronatilanne huomioiden, joko Herttoniemenrannassa tai etänä verkon kautta. Toimintapajassa toteutetaan voimavaraharjoituksia mm. musiikin, maalaamisen ja kirjoittamisen keinoin – sopii kaikille, etkä tarvitse mitään ennakkotaitoja.  

Ryhmä kokoontuu helmi-maaliskuussa 3-4 kertaa tiistai-iltaisin klo 17.30–19 alkaen 9.2. Muut kokoontumispäivät ovat 16.2., 2.3. ja 9.3. Ryhmää ohjaa sosionomiopiskelija Jonna.  Lastenhoito järjestetään ryhmän ajaksi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 27.1.


Leskiperheiden tapaamiset

Kevään ensimmäinen tapaaminen järjestetään ke 20.1. Zoom-alustalla. Leskiperheet aloittavat kokoontumisensa keskiviikkona 17.2. klo 17.30–19.30.  Pyydä linkki Riikalta viimeistään ke aamuna: riikka.koola(at)pienperhe.fi. Tapaamiset järjestetään yhteistyössä Nuoret lesket ry:n kanssa.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 8.2.


MLL :n Vanhemmuuden ABC-ryhmä

Kokoontuu neljänä maalis-huhtikuun keskiviikkona PPY Herttoniemessä klo 17.30–19.30. Ryhmä on tarkoitettu 3–12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Lastenhoito on järjestetty. Kokoontumispäivät keskiviikkoisin: 3.3.,  17.3., 31.3. ja 14.4.

Vanhempi saa ryhmässä mahdollisuuden keskustella ja vaihtaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa. Ryhmästä saa myös työkaluja hyvän ja toimivan suhteen ylläpitämiseksi ja rakentamiseksi lapsen ja vanhemman välille sekä tutkimusperustaista tietoa vanhemmuudesta ja lapsen kehityksestä. Lisätietoja

Ilmoittaudu tästä viimeistään 8.2. ja kerro samalla hoitoon jäävän lapsen nimi ja ikä.

Perhekahvilat

Iltateet verkossa torstaisin

Haluaisitko juoda kupin teetä omalla kotisohvallasi ja jutella muiden vanhempien kanssa saatuasi lasten iltapuuhat tehtyä? Huolettaako koronatilanne tai oma jaksaminen? Haluaisitko vaihtaa kuulumisia muiden kanssa? Tule mukaan zoom-puheluun torstaisin klo 20.30–22.00. Linjoilla on 14.1. Riikka, 21.1. Jonna, 28.1. Marika ja 4.2.  Riikka. Liity ryhmään tästä


Soppakuppilan Zoom maanantaisin 18.1. ja ma 25.1.

Koska Soppakuppila ei pääse aloittamaan livetapaamisia ennen helmikuuta, järjestämme kaksi zoom-tapaamista verkossa  maanantaisin klo 17.30–18.30 – syö omaa soppaa kotikeittiössä ja tule sen jälkeen vaihtamaan kuulumiset zoomiin. Mukana Riikka.

Liity mukaan tästä linkistä tietokoneelta (jos käytät älypuhelinta, lataa itsellesi ensin  zoom-sovellus)


Jätkäsaaren yh-olkkari

Jätkäsaaren olkkari on tarkoitettu täysin yksin lastaan kasvattaville. Kokoonnumme Hyvän toivon kappelissa, Länsisatamankatu 26–28, kerran kuussa tiistaisin: 2.2., 2.3. ja 6.4. klo 17–19. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Yhteistyössä Totaaliyhärit ry, Tuomiokirkkoseurakunta ja YVPL.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 26.1.

Itä-Helsingin perjantaiperhekahvila / Single parent family café in East-Helsinki on Fridays

Tule tapaamaan muita  yh-perheitä! Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin: 19.2., 19.3., 23.4. ja 21.5. klo 17–19. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille.  Huhti–toukokuussa, sään salliessa, ulkoilemme lähialueilla. //We meet once a month in Herttoniemenranta 19 Feb, 19 Mar, 23 Apr, 21 May at 1719. Registration will open in January.

Ilmoittaudu tästä helmikuun kerralle viimeistään 14.2. /Please register via the link below by 14 Feb


Itsellisten äitien perhekahvila su 7.2.

Itsellisten äitien vertaistukitapaamiset on tarkoitettu lahjasukusoluilla ilman kumppania lapsen saaneille. Tapaaminen järjestetään helmikuussa sunnuntaina 7.2. klo 11-13. Mukana on  vapaaehtoinen Krista.

Ilmoittaudu tästä helmikuun tapaamiseen viimeistään 31.1.


Kannelmäen yh-perhekahvila

Kannelmäen yh-perhekahvilan toiminta riippuu Kannelmäen olohuone-asukastilan toiminnasta ja varmistunee tammikuun lopussa.


Perhekahvilat-sivulle

Toimintaa-sivulle