Retki Korkeasaareen ja kesäkuun perhekahvilat

1.6.2022

Kesäkuun lopussa lähdetään yhden vanhemman perheiden kesken perheretkelle Korkeasaareen. Vauvaperhekahvila avaa ovensa kolme kertaa kesäkuussa ja juhannusviikon ulkoperhekahvila kokoontuu 22.6.

Korkeasaaren perheretki 28.6. 

Retki Korkeasaareen  alkaa tiistaina 28.6. klo 11 ja on tarkoitettu 4-17-vuotiaille lapsille oman vanhemman kanssa, omavastuumaksu  on 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi.  Matkat Korkeasaareen ovat omatoimiset ja omakustanteiset, samoin eväät/ruokailut. 

Retkellä liikutaan joko oman perheen kanssa tai pienryhmässä. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli toivot seuraa toisesta perheestä. Kerro myös mikäli olet opiskelija tai eläkeläinen. Mukaan retkelle mahtuu n. 12 perhettä lasten lukumäärästä riippuen.

Muista perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee retkeä. Osallistujat valitaan sosiaalisin, terveydellisin ja/tai taloudellisin perustein. Etusija niillä perheillä, jotka eivät olleet viime tai toissakesän Korkeasaaren retkillä ja jotka eivät saaneet Linnanmäkilippuja tänä vuonna.

Retkivahvistus mukaan päässeille laitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä s-postilla, seuraa siis s-postiasi (myös roskapostikansiota). Tapaamme Korkeasaaren portilla Mustikkamaalla. Tarkemmat tiedot saat vahvistusviestissä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään to 9.6.

Kesäkuun perhekahvilat Helsingissä

Vauvaperhekahvila lauantaisin Herttoniemenrannassa

Vauvaperhekahvila Petter Wetterin tie 6:ssa lauantaisin 4.6., 11.6. ja 18.6.  klo 10.30–12.00. Tämä perhekahvila on tarkoitettu n. 0–1,5-vuotiaille vauvoille yh-vanhemman kanssa. Mukana on vapaaehtoinen Jemiina  oman lapsensa kanssa.

Mukaan mahtuu n. 5–6  perhettä.  Ilmoittaudu Riikalle tekstarilla tai wa-viestillä viimeistään saman viikon torstaina  ja kerro mukaan tulevan vauvan nimi ja ikä, p. 040-640 3756. Kerro samalla haluatko liittyä Vauvaperhekahvilan WhatsApp-ryhmään, jossa myös voi ilmoittautua perhekahvilaan.

Juhannusviikon ulkoperhekahvila Herttoniemenrannassa

Tavataan säävarauksella Tuorinniemen leikkipuiston ’keskusaukiolla’  keskiviikkona 22.6. klo 16–18. Vieressä on myös uimaranta, joten pakkaa uimakamat mukaan ja ota mukaan myös vesipullot, aurinkorasva, aurinkohattu ja eväät. Ilmoittaudu Riikalle tekstarilla/whappilla viim. ma 20.6., p. 040–640 3756. Perhekahvila toteutuu, mikäli vähintään 3 perhettä ilmoittautuu, eikä sada.