Retkeilyä Vuosaaressa

19.6.2024

Kesä on retkeilyn kulta-aikaa ja kiva tapa tutustua myös oman asuinalueen ulkopuolisiin paikkoihin! Vuosaaren Uutelaan tehdään yhteinen perheretki Helsingin latu ja polku ry:n perheiden kanssa 26.6. Otökkäretkelle 2.7. kutsutaan mukaan alle 5-vuotiaiden lasten perheitä.

Mehiläinen valkoisen kukan sisällä.

Perheretki Uutelassa Helsingin latu ja polku ry:n kanssa keskiviikkona 26.6.

Helsingin Latu ja Polku ry kutsuu Pienperheyhdistyksen perheet retkelle Uutelaan yhdessä Helsingin Latu ja Polku ry:n perheiden kanssa. Retken tarkoituksena on viettää mukava arki-ilta yhdessä retkeillen ja samalla tavata muita perheitä.

Retkellä kävellään noin 2,5 km:n mittainen luontopolku. Halutessa on mahdollisuus kävellä lisäksi myös noin 1,5 km:n luontopolku. Nuotiopaikalla pidetään evästauko, jossa kukin syö omia eväitään.

Retkelle ovat tervetulleet kaikki ulkoilusta, retkeilystä ja mukavasta yhdessä olosta kiinnostuneet perheet! Retkelle otetaan 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä. Ilmoittautuminen on perhekohtainen eli ilmoita yksi perhe yhdellä lipulla osoitteessa.

Lähtö tapahtuu klo 16.30 kahvila Kampelan edestä. Kokoonnumme kahvilan edessä klo 16.15 alkaen.

Ötökkäretki tiistaina 2.7. alle 5-v. lapsille perheineen

Tapaamme 2.7. klo 14 ötököistä kiinnostuneiden kanssa Vuosaaressa, Ravintola Mainingin edessä (Kallvikinniementie 9). Lähdemme yhdessä viereiseen metsään etsimään ötököitä ja tutkimme niitä luuppien avulla. Retkellä viivymme klo 15.30  asti.

Retkellä ovat mukana Pienperheyhdistyksen työntekijät Kaisli ja Hanna ja heiltä saa myös lisätietoa retkestä.

Kaisli, p. 045 6439430 ja Hanna, p. 044 793 6663