Puuhapiknik, melontaa, työpajoja ja juhannuksen etkot

30.5.2024

Yksin-hanke järjestää Hakunilassa kolme puuhapiknikiä 3.6., 10.6. ja 24.6. sekä melonnan Kallahdessa 17.6. Pienperheyhdistys on mukana Malmin tapahtumakesässä nuorten sarjakuvapajassa lapsiperheiden askartelu- ja taidetyöpajoissa 6,6,, 8.6. ja 12.6.  Juhannuksen nyyttärietkot pidetään torstaina 20.6. osallistujien haluamassa paikassa. Tule mukaan!

Kolme lasta rantakivillä veden äärellä.

Tervetuloa Hakunilaan Puuhapiknikille ja Kallahteen melomaan!   

Puuhapiknik järjestetään osana Pienperheyhdistyksen Yksin-hanketta ja se on tarkoitettu mm. vuoroviikko- tai viikonloppuvanhempien perheille, yhden vanhemman perheille, totaali yksinhuoltajien perheille ja itsellisten vanhempien perheille.  Puuhapiknikillä syödään eväitä ja leikitään pihaleikkejä. Pihaleikit ovat suunniteltu 4–9-vuotiaille lapsille. Leikit ohjaa Yksin-hankkeen hanketyöntekijä ja hanke tarjoaa piknikeväät.   

Puuhapiknik järjestetään Hakunilan kartanon alueella klo 15.00–16.30 maanantaisin 3.6., 10.6., ja 24.6. Puuhapiknikin alussa tavataan Hakunilan kartanolla (Kartanontie 1, 01200 Vantaa), josta etsitään yhdessä sopiva piknikpaikka.  

Tämän lisäksi maanantaina 17.6. lähdemme halukkaiden kanssa testaamaan melomista klo 17.30 alkaen Kallahden rannalle. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta melomista. On hyvä varautua kuitenkin, että vaatteet voivat kastua. 

Ilmoittauduthan tästä ennakkoon, sillä ohjelman toteutuminen varmistetaan ilmoittautuneille. Ohjelma järjestetään säävarauksella. 

Pienperheyhdistys mukana Malmin tapahtumakesässä 2024 

Malmin tapahtumakesä 2024 on maksuton kaupunkifestari, joka täyttää kauniin Ala-Malmin puiston konserteilla, sirkuksella, työpajoilla, puistojumpalla, kaupunkitansseilla, kirpputoreilla ja piknikeillä. Tapahtumat ovat kaikille avoimia. 

Sarjakuvatyöpaja nuorille to 6.6. klo 12–15, paikalla Jenny, Hanna ja Maria. 

Askartelutyöpaja lapsiperheille la 8.6. klo 12–15, paikalla Jenny ja Hanna. Paikalla myös Pomppulinna! 

Taidetyöpaja lapsiperheille ke 12.6. klo 15–18 (Helsinkipäivä), paikalla Jenny, Hanna ja Maria. 

Paikka: Ala-Malmin tori. 

Vietetäänkö juhannuksen etkot yhdessä to 20.6. klo 11–14?  

Nyt saat ehdottaa lempipaikkaasi veden äärellä tai muuten luonnon helmassa tai mukavaa terassia kaupungilla! Sään salliessa pystytämme piknikin nyyttäriperiaatteella. Tuo siis jotain, mitä kaapista löytyy tai oma lempiherkkusi. Jos päädymme ravintolaan, niin lounas on omakustanteinen. 

Tapahtuman koordinoi perhetoiminnan koordinaattori Hanna, p. 044 793 6663, ole siis yhteydessä!