Punahilkan perhekahvilat Jakomäen sydämessä

30.9.2020

Uusien tilojen odotus Jakomäessä loppuu ja Punahilkan perhekahvilatoiminta jatkuu uuden upean palvelurakennuksen tiloissa Jakomäen Sydämessä, osoitteessa Jakomäenpolku 6. Yhden vanhemman perheiden iltaperhekahvila kokoontuu tiistaisin ja perheille järjestetään syyslomaviikolla myös päiväleiri. Kaikkien perheiden yhteiset Perheperjantait jatkavat perjantaisin.

Perhekahvilat Jakomäessä tiistaisin ja perjantaisin

Tiistaisin klo 17.3019.00 kokoontuvat yhden vanhemman perheiden iltaperhekahvilat Jakomäen sydämen Nuorisotilassa. Ilmoittaudu mukaan soittamalla tai jättämällä viesti Marjolle, p. 040 662 4000 tai marjo.meijula@pienperhe.fi

Perheperjantait pidetään klo 9.3011.00 Leikkipuiston ulko- tai sisätiloissa vaihtelevasti. Ilmoittaudu mukaan soittamalla tai jättämällä viesti Kankarepuiston leikkipuistoon p. 0403344240.


Punahilkan yhden vanhemman perheiden päiväleiri Jakomäen sydämessä 

Uudessa Jakomäen sydämessä järjestetään yhden vanhemman perheiden päiväleiri viikolla 42 maanantaista torstaihin klo 912. Joka päivä järjestetään erilaista, mukavaa ohjelmaa lapsille ja vanhemmille, niin sisällä kuin sään salliessa ulkonakin. Päiväleireihin kuuluu lounas, joka tehdään yhdessä. Leiri on maksuton. Voit osallistua yhdelle tai useammalle päivälle.  

Ilmoittaudu 6.10. mennessä tästä

Tarkemman ohjelman saat vahvistusviestissä, jonka lähetämme viimeistään perjantaina 9.10.2020.

Lisätietoja voit kysellä Pienperheyhdistyksen Marjo Meijulalta: marjo.meijula@pienperhe.fi joka myös toimii leirin ohjaana.