Pienperheyhdistys hakee nuorta moniosaajaa

14.6.2019

Pienperheyhdistys hakee nuorta STEA:n Paikka auki – nuoret työelämään -avustusohjelman rahoituksella. Elo-syyskuusta joulukuuhun 2019 palkattavan nuoren tulee olla 18–29-vuotias, työtön, työkokemusta ja opiskelupaikkaa vailla oleva nuori. Kokemus yhden vanhemman perheessä elämisestä on eduksi. Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

Paikka auki nuorelle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään järjestötyöhön.Työtehtävät kansalaisjärjestössä ovat monipuolisia, vain harvassa tehtävässä on yhteen tehtäväalueeseen sidottu toimenkuva. Saat vuoden aikana kokemuksia ja valmiuksia, jotka kannustavat ja auttavat sinua löytämään jatkossa oman kiinnostuksesi mukaisen opiskelu- tai työpaikan. Tukenasi on innostava työyhteisö ja nimetty mentori.

Toivomme, että olet kiinnostunut toimimaan lasten ja nuorten kanssa ja ehkä suunnittelet hakevasi sosiaalialan koulutukseen. Eduksi lasketaan, jos olet ollut mukana Pienperheyhdistyksen vertaistoiminnassa (retket, leirit) tai sinulla on kokemusta yhdistyksen vapaaehtoistoiminnasta (Mieskaverit, Mummila). Arvostamme myös kokemusta muusta järjestötoiminnasta ja harrastuksista. Tärkeintä on halu tehdä ja oppia sekä kyky innostua ja iloita onnistumisista.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • lasten ja nuorten toiminnan ohjaaminen yhden vanhemman perheille järjestettävässä vertaistoiminnassa,
  • aikuisten toiminnan aikainen lastenhoito (perhekahvilat, retket, leirit, vanhempien ryhmätoiminta),
  • toimia Minullakin on kerrottavaa -hankkeessa apuohjaajana: toimia harrastusta itselleen etsivän lapsen "saattajana ja tukihenkilönä" siihen asti, kunnes lapsi osaa ja uskaltaa kulkea harrastuksessa yksin sekä toimia hankkeen perheleireillä apuohjaajana
  • avustavat toimistotyöt, asioilla käyntiä ja muita ns. rutiinitehtäviä.

Työtehtävät räätälöidään osaamisesi ja valmiuksiesi mukaan. Aluksi voit toimia apuohjaajana palkatun työntekijän tai kokeneen vapaaehtoisen parina tai yhdessä useamman ohjaajan/lastenhoitajan kanssa.

Työn hoitaminen edellyttää joustavuutta työajoissa ja valmiutta tehdä myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Työhön valittavan henkilön tulee esittää rikostaustaote ennen työsuhteen alkamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.8.2019  mennessä sähköpostitse kahteen osoitteeseen juha.turtiainen(at)pienperhe.fi sekä riikka.koola(at)pienperhe.fi

Haastattelemme hakijat mahdollisimman pian haun päättymisestä. Kesälomien takia vastaamme ennen 6.7. saapuneisiin hakemuksiin ennen lomia, tämän jälkeen tulleisiin hakemuksiin vastataan vasta hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja (vain 6.7. mennessä):

vertaistoiminnan koordinaattori Riikka Koola, p. 040 640 3756, riikka.koola(at)pienperhe.fi
Voit myös lukea edellisen Paikka auki-työntekijän Olavin mietteitä blogista

STEA:n Paikka auki II -ohjelma