Avoin työpaikka: Perhetoiminnan koordinaattori

14.6.2023

Pienperheyhdistys on kansalaisjärjestö, joka edistää yhden vanhemman perheiden hyvinvointia ja yhteiskunnallista asemaa. Yhdistys järjestää vertaistoimintaa, Mieskaverien ja Mummilan vapaaehtoistoimintaa ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden toimia yhdessä ja vaikuttaa asioihin. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Etsimme vertaistoiminnan vahvistukseksi aikaansaavaa ja innostavaa perhetoiminnan koordinaattoria toimintaan lasten ja perheiden parissa sekä hyvinvointialueiden kanssa. Olisitko juuri sinä etsimämme henkilö? 

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille ja perheille suunnattua toimintaa yhdessä osallistujien ja työkavereiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös lasten eroauttamisen teemat sekä väliaikaisen lastenhoidon koordinointi Tenavatupatoiminnassa. Edustat yhdistystä muutamien kuntien ja hyvinvointialueiden suuntaan lapsiperhe- ja eroauttamisen tiimoilta yhdessä kollegojesi kanssa. 

Olet avoin ja sosiaalinen innostaja, joka ottaa kaikki mukaan yhteiseen tekemiseen. Pidät langat käsissäsi nopeissakin tilanteissa ja säilytät vilinässä rauhallisuutesi. Työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa muiden järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Tehtävässä tarvitsetkin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä.  

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, useamman vuoden kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen ja kohtalainen englannin kielen taito. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Kokemus järjestötyöstä, vertaistoiminnasta ja eroauttamisesta sekä hyvinvointialueiden ja pääkaupunkiseudun perhetoiminnan tuntemus ovat tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään mielekästä ja vaikuttavaa työtä yhden vanhemman perheiden hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen aseman parissa. Tarjoamme myös joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut.   

Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja tukenasi on mukava ja osaava kahdeksanhenkinen työyhteisö.  Työpisteesi sijaitsee Herttoniemenrannassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, mutta osan viikosta voit tehdä halutessasi etätyötä. Pienperheyhdistys on avoin ja yhdenvertainen yhteisö sekä työntekijöiden että osallistujien suuntaan. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.  

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sekä cv:si 1.8.2023 mennessä outi.hannula@pienperhe.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Outi Hannula sähköpostitse tai p. 040 6646 881 arkisin ajalla 14.6.–30.6. sekä 31.7.–1.8. 

Tehtävä on vakinainen, ja työsuhde alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Työt sijoittuvat pääosin virka-aikaan, mutta odotamme sinulta valmiutta tehdä töitä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä on mahdollista tehdä myös osittaista työaikaa. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.