Avoin työpaikka: Perhetoiminnan koordinaattori

6.3.2024

Pienperheyhdistys on kansalaisjärjestö, joka edistää yhden vanhemman perheiden hyvinvointia ja yhteiskunnallista asemaa. Yhdistys järjestää vertaistoimintaa, Mieskaverien ja Mummilan vapaaehtoistoimintaa ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden toimia yhdessä ja vaikuttaa asioihin.  

Pienperheyhdistys ry:n logo: iso hahmo pitää kahta pientä kiinni.

Etsimme aikaansaavaa ja innostavaa perhetoiminnan koordinaattoria toimintaan lasten ja perheiden parissa sekä hyvinvointialueiden kanssa. Olisitko juuri sinä etsimämme henkilö?  

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille ja perheille suunnattua toimintaa yhdessä osallistujien ja työkavereiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös lasten ja aikuisten eroauttamisen teemat sekä väliaikaisen lastenhoidon koordinointi Tenavatupatoiminnassa. Edustat yhdistystä muutamien kuntien ja hyvinvointialueiden suuntaan lapsiperhe- ja eroauttamisen tiimoilta yhdessä kollegojesi kanssa.  

Olet avoin ja sosiaalinen innostaja, joka ottaa kaikki mukaan yhteiseen tekemiseen. Pidät langat käsissäsi nopeissakin tilanteissa ja säilytät vilinässä rauhallisuutesi. Työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa muiden järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Tehtävässä tarvitsetkin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä.   

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, useamman vuoden kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta, ammatillisesti ohjatuista vertaisryhmistä sekä yksilötukityöstä. Sinulla on myös sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen ja kohtalainen englannin kielen taito. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Kokemus järjestötyöstä, vertaistoiminnasta ja eroauttamisesta sekä hyvinvointialueiden ja pääkaupunkiseudun perhetoiminnan tuntemus ovat tehtävässä eduksi.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään mielekästä ja vaikuttavaa työtä yhden vanhemman perheiden hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen aseman parissa. Tarjoamme myös joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. 

Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja tukenasi on mukava ja osaava kymmenhenkinen työyhteisö. Työpisteesi sijaitsee Herttoniemenrannassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, mutta osan viikosta voit tehdä halutessasi etätyötä. Pienperheyhdistys on avoin ja yhdenvertainen yhteisö sekä työntekijöiden että osallistujien suuntaan. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.   

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sekä cv:si torstaihin 21.3. klo 16 mennessä outi.hannula@pienperhe.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Outi Hannula mieluiten sähköpostitse.  

Tehtävä on määräaikainen sijausuus vakinaisen työntekijän siirtyessä kolmivuotisen hankkeen pariin. Työsuhde alkaa 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 36 kuukautta. Työt sijoittuvat pääosin virka-aikaan, mutta odotamme sinulta valmiutta tehdä töitä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti (vaativuus luokka G25 kokemuksestasi riippuen noin 2900–3100 €/kk). Palkan lisäksi tarjoamme ruokaedun, jonka arvo on noin 250 euroa kuukaudessa.