Perheretki trampoliinipuistoon ja syksyn pääkaupunkijuoksu

2.3.2022

Nyt voit ilmoittautua Pienperheyhdistyksen joukkueeseen sunnuntaina 25.9. Osallistumme joukkueena Pääkaupunkijuoksuun, joka juostaan upeissa maisemissa Helsingin Keskuspuistossa. Huhtikuussa 1.4. liikutaan ja pidetään hauskaa Rush trampoliinipuistossa.

Pienperheyhdistyksen joukkue juoksutapahtumassa.

Perheretki Rush Trampoliinipuistoon pe 1.4. klo 17–18.30

Lähde muiden perheiden kanssa retkelle Rush trampoliinipuistoon. Puisto sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä. 

Omavastuumaksu on 6e/henkilö ja etusijalla on 6–15-vuotiaat vanhemman kanssa. Jokainen lapsi/nuori on oman aikuisen vastuulla puistossa. 

”0-8 -vuotiailla on oltava yli 15-vuotias valvoja mukana Rushissa.  7-8 -vuotiailla on oltava yli 15-vuotias valvoja mukana puistolla, esim. kahvilassa, josta näkee koko trampoliinialueen. Mikäli valvoja haluaa mennä trampoliinialueelle, tulee tämän ostaa itsellensä  lippu sekä Rush sukat, jos niitä ei ole entuudestaan.” 

Huom! Kaikilla hyppijöillä pitää olla jalassa trampoliinisukat, ota mukaan omat tai osta paikan päältä 3e/kpl (omakustanteiset).  Matkat ovat omatoimiset ja omakustanteiset. Muista myös vesipullot mukaan. Mukaan mahtuu n. 20 hlöä. 

Lisätietoja puistosta löydät Rush Finlandin kotisivuilta. 

Lue myös turvallisuusohjeet.  

Ilmoittaudu täältä viimeistään 10.3. Muista vastata kaikkiin kysymyksiin. 

Ilmoittaudu mukaan Pienperheyhdistyksen joukkueeseen Pääkaupunkijuoksuun  25.9.

Osallistumme joukkueena Pääkaupunkijuoksuun, joka juostaan upeissa maisemissa Helsingin Keskuspuistossa sunnuntaina 25. syyskuuta. Lähtöpaikka on Pirkkolassa ja lähtöajat vaihtelevat matkan mukaan (kävely 11.30, juoksu 13 ja 13.15). Reitit kulkevat kauniin Keskuspuiston halki jalkaystävällisellä hiekkapohjalla. 

Tämä tapahtuma on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille sekä vapaaehtoisille Mieskavereille. Jäsenmaksu vuodelle 2022 pitää olla maksettuna ilmoittautumisvaiheessa. Mukaan mahtuu 20 hlöä. 

Lisätietoja tapahtumasta.

Tapahtumaan voit osallistua joko juoksemalla puolimaratonin (21 km), vartti-maratonin (10,5 km) tai osallistumalla No Smoking-kävelyyn 6,5 km. 

Puolimaratonin omavastuumaksu on 25 e, varttimaratonin 19 e ja kävelyn 7 e.  PPY järjestää myös samanaikaisen ulkoilulastenhoidon etukäteen ilmoitetuille 2–10-v lapsille. Huom! Jos ilmoittauduit jo viimevuotiseen, koronan takia peruuntuneeseen tapahtumaan ja jätit ilmoittautumisesi ja omavastuumaksun ’voimaan’ sinun ei tarvitse enää ilmoittautua. 

Ilmoittaudu  täältä viimeistään 23.3. ja kerro samalla hoitoon jäävän lapsesi nimi, ikä, ruoka-allergiat ja muut erityistarpeet.