Perhekahvilat kutsuvat yhden vanhemman perheitä

29.1.2020

Perhekahvilassa yhden vanhemman perheiden lapset ja vanhemmat voivat viettää aikaa ja tutustua toisiinsa. Pikku-Huopalahdessa aloittaa kevätkaudella uusi perhekahvila.  Itäkeskuksen ja Jakomäen perhekahvilat jatkavat toimintaansa entiseen malliin. Soppakuppila aloittaa Hämeentiellä, mutta muuttaa 30.3. alkaen Herttoniemeen.

Pikku-Huopalahden uusi yh-perhekahvila aloittaa lauantaina 8.2.

Tule tapaamaan muita yh-perheitä, olitpa sitten lähialueilta tai kauempaa. Kokoonnumme kolmena lauantaina la 8.2., 14.3. ja 4.4. klo 15–17. Paikkana leikkipuisto Viiri, osoitteessa Herukkakuja 3. Mukana vapaaehtoinen Jenni.  Ei tarvitse ilmoittautua, ei lastenhoitoa.

Lisätietoja paikasta: https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/leikkipuistotjaperhetalot/viiri/

Soppakuppila jatkuu Hämeentie 64:ssä maanantaina 3.2.

Tervetuloa vaihtuvalle kasviskeitolle Soppakuppilaan, joka on kaikille yhden vanhemman perheille avoin. Myös vuoroviikkovanhemmat tervetulleita. Tule yksin tai yhdessä lapsen/lasten kanssa! Keittoa on tarjolla klo 16–18.  HUOM! Soppakuppila kokoontuu Hämeentiellä 23.3. asti, sen jälkeen Herttoniemessä, osoitteessa Petter Wetterin tie 6. 

Jakomäen perhekahvila kokoontuu torstai-iltaisin 30.1. alkaen

Jakomäen Punahilkan toiminta toteutetaan tänä syksynä yhteistyössä Jakomäen leikkipuiston kanssa, osoitteessa Kolupolku 10. Tule mukaan tapaamaan muita perheitä! Torstai-illan perhekahvila klo 16.30–19.00 yhden vanhemman perheille aukeaa 30.1. Perheperjantai alkoi 10.1. klo 9.3011.30 ja se on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille. Sekä torstain perhekahvila että perheperjantai ovat avoinna joka viikko.


Itäkeskuksen yh-perhekahvila/Single parent Family Cafe kokoontuu kerran kuussa

Tarjolla kahvia ja vertaistukea, teetä ja sympatiaa sekä pientä iltapalaa. Kokoontumiset ovat kerran kuussa:  31.1., 28.2., 27.3., 24.4. perjantai-iltaisin klo 17–19  ja toukokuussa tehdään retki.  Voit tulla yksin tai lasten kanssa ja olla paikalla hetken tai koko ajan. Ei tarvitse ilmoittautua, ei lastenhoitoa. Osoite: Leikkipuisto Iso-Antti, Valkovuokonpolku 20.  Lämpimästi tervetuloa! /We speak also English! You are most welcome! Once a month Fridays 31 Jan, 28 Feb, 27 Mar, 24 Apr at 5-7 pm.

Lisätietoja paikasta

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat