Perhekahvilat kesätauolle, kesäkuun Tenavatupa ja tapaaminen yksin lasta odottaville

15.5.2019

Jakomäen tiistainen perhekerho ja torstain perhekahvila jäävät kesätauolle viikolla 21 ja Soppakuppila seuraavana maanantaina 27.5. Kevätkauden viimeinen Tenavatupa pidetään 8.6.  ja 15.6. Minusta tulee perhe -ryhmän tapaaminen, molemmat Hämeentie 64:ssä.

Pienperheyhdistyksen ryhmätila Hämeentie 64:ssä.

Soppakuppila ja Jakomäen perhekerhot jäävät kesätauolle

Tämän kevään viimeiset Jakomäen perhekahvilat ovat tiistaina 21.5. klo 10–13 ja torstaina 23.5. klo 16–19, jonka jälkeen toiminta jää kesätauolle.

Tämän kevään viimeinen Soppakuppila on maanantaina 27.5. klo 16.00–18.30.

Mukavaa kesää kaikille ja nähdään syksyllä taas perhekahviloiden sekä Soppakuppilan merkeissä!

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat

Lastenhoitoa Tenavatuvassa

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10 -vuotiaiden lasten tilapäiseen hoitoon silloin, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa esimerkiksi opiskeluun, harrastamiseen tai asiointiin. Tenavatuvan lastenhoito on maksutonta. Kevään viimeinen Tenavatupa järjestetään lauantaina 8.6.2019 klo 10.00–14.00 Pienperheyhdistyksen tiloissa osoitteessa Hämeentie 64. Päivän aikana lapset saavat välipalan.

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet, jotka hoitajan tulisi tietää. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, valitaan osallistujat sosiaalisin, taloudellisin tai terveydellisin perustein. Ensimmäistä kertaa osallistuvat ovat etusijalla valinnassa.

Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, vähintään kolme päivää ennen lastenhoitoa. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärin/hoitajan todistuksella ja peruuttamattomasta poissaolosta/ilman todistusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan 30 €.

Tenavatuvan toiminta jatkuu taas syksyllä!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 24.5. tästä

Lisätietoja: petriina.perkiomaki@pienperhe.fi


Minusta tulee perhe -tapaaminen la 15.6. klo 11–13

Odotatko lastasi täysin yksin? Tai ehkä olet saanut lapsen yksin ja lapsi on alle 12 kk ikäinen? Tule verkostoitumaan samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja suunnittelemaan mahdollisia syksyn tapaamisia Pienperheyhdistyksen tiloihin, Hämeentie 64:ään. Mikäli päivä tai kellonaika ei sinulle sovi, mutta muuten olisit kiinnostunut, ota yhteyttä Riikkaan, riikka.koola(at)pienperhe.fi

Ilmoittaudu tästä viimeistään 7.6. 

Pienperheyhdistyksen vertaisryhmät