Perhekahvilat helpottamaan arkeasi

15.9.2020

Perhekahvilassa voit viettää aikaa lapsesi kanssa ja tavata muita perheitä. Kannelmäkeen avataan uusi Pienperheyhdistyksen perhekahvila yhden vanhemman perheille. Jätkäsaaren perhekahvilassa tavataan perheitä tiistaisin ja maanantain Soppakuppila, perjantain Itä-Helsingin perhekahvila  ja itsellisten äitien sunnuntaiperhekahvila kokoontuvat syksyllä Herttoniemessä, Petter Wetterin tie 6:ssa. Uudessa Jakomäen sydämessä aukeaa myös kaikille perheille tarkoittu perhekahvila. Tulethan mukaan!

Pehmoleluja Pienperheyhdistyksen tiloissa.

Soppakuppila jatkuu Herttoniemessä maanantaisin

Tervetuloa aloittamaan viikko pehmeästi yhteisen aterian äärelle! Tarjolla on vegaanista kasviskeittoa (+ leipää, kahvia, teetä) klo 16.30–18.30 aikuisille ja lapsille. Ilmoittaudu tekstiviestillä/whapp-viestillä Riikalle, p. 040-640 3756 viimeistään Soppakuppilaa edeltävänä päivänä. Ilmoittautuessa kerro mihin aikaan suunnilleen tähtäät paikalle ja mukaan tulevan lapsen nimi ja ikä.

Erikoisohjelmaa Soppakuppilassa 5.10.

Uudenmaan Marttojen ruokakurssi Lapsiperheen hyvä kotiruoka  5.10. maanantaina. Teemme yhdessä Marttojen Hannan opastuksella ruokaa ja myös syömme sen yhdessä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 28.9.

Kannelmäkeen uusi perhekahvila

Pyöritätkö yhden vanhemman perhettä? Ota mukaan vaikka koko sakki ja tule perhekahvilaan! Kokoonnumme joka toinen tiistai-ilta 15.9.–8.12.  klo 17.30–19.00. Osoite: Kantsun olohuone, Vanhaistentie 3 B. Syyslomaviikolla 13.10. ei ole kokoontumista.

Ilmoittaudu ensimmäiselle kerralle tästä viimeistään maanantaina 14.9. klo 12 mennessä. Muille kerroille ilmoittautuminen aina viimeistään edellisen viikon torstaina. 

Jätkäsaaren perhekahvila täysin yksin lastaan kasvattaville

Kokoonnumme Jätkäsaaressa Hyvän toivon kappelissa, Länsisatamankatu 26–28, kerran kuussa tiistaisin: 6.10.,  3.11. ja 1.12. klo 17–19. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Yhteistyössä Totaaliyhärit ry,  Tuomiokirkkoseurakunta ja YVPL. Koronatilanteen takia ennakkoilmoittautuminen ja jokaiselle kerralle mahtuu 78 perhettä, lasten määrästä riippuen.

Ilmoittaudu lokakuun kerralle tästä viimeistään 1.10. 

Itä-Helsingin perhekahvila/Single parent family café in East-Helsinki

Tule tapaamaan muita alueen yh-perheitä Pienperheyhdistyksen tiloihin Herttoniemenrantaan (Petter Wetterin tie 6). Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin:  18.9., 16.10. ja 13.11. klo 17–19. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. //We meet once a month in Herttoniemenranta, 18 Sep, 16 Oct, 13 Nov at 1719. Please register via the link below.

Ilmoittaudu tästä  viimeistään 16.9. ja lokakuun kahvilaan noin viikkoa ennen.

Itsellisten äitien sunnuntaiperhekahvila Herttoniemessä

Itsellisten äitien vertaistukitapaamiset on tarkoitettu lahjasukusoluilla ilman kumppania lapsen saaneille. Tapaamisia järjestetään kahden viikon välein sunnuntaisin, osoitteessa Petter Wetterin tie 6 ja mukana on sosionomiopiskelija Piia. Lokakuun tapaamiset: su 4.10. ja 18.10. klo 11–13. Koronatilanteen vuoksi tarvitsemme ilmoittautumiset etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu 4.10. tapaamiseen tästä viimeistään 28.9.  ja 18.10. tapaamiseen 12.10. mennessä.

Jos ilmoittaudut molempiin, merkitse kumpi sopii sinulle paremmin jos ilmoittautuneita on paljon, kaikki eivät mahdu molempiin.  

Uudessa Jakomäen Sydämessä alkaa Perheperjantai-toiminta 25.9. aamupäivisin.

Toiminta on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille. Toimintaan on ennakkoilmoittautuminen Kankarepuiston leikkipuiston kautta.