Perhekahvilat aukeavat elokuun viimeisellä viikolla

14.8.2019

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat avaavat ovensa viikolla 35. Tuttu toiminta Hämeentie 64:ssä ja Jakomäessä jatkuu edelleen. Itäkeskuksessa aloittaa uusi perhekahvila, jonne odotetaan myös englantia puhuvia yhden vanhemman perheitä.

Tyttö leikkii minikeittiössä.

Soppakuppila jatkuu Hämeentie 64:ssä

Soppakuppilan aloittaa maanantaina 26.8. klo 16.00–18.30 ja kokoontuu sen jälkeen joka maanantai koko syyskauden ajan. Lämpimästi tervetuloa kaikki yhden vanhemman perheet, niin aikuiset kuin lapset. Kahvilassa tarjotaan kasviskeittoa. Olette tervetulleita ilman ennakkoilmoittautumista! 


Syksyn toiminta Jakomäessä

Jakomäen Punahilkan toiminta toteutetaan tänä syksynä yhteistyössä Jakomäen leikkipuiston (Kolupolku 10) kanssa. 

Torstain perinteinen yhden vanhemman perheiden kahvila on avoinna klo 16.3019.00 torstaista 29.8. alkaen läpi syksyn. Aiemmin tiistaisin järjestetty kaikille avoin perhekahvila siirtyy perjantain aamupäivään klo 9.3011.30. Perheperjantai järjestetään ensimmäisen kerran 30.8.2019  ja se jatkuu perjantaisin läpi syksyn. Se on koko perheen yhteistä mukavaa toimintaa yhteistyössä leikkipuiston kanssa. Tervetuloa Jakomäkeen!


Uusi: Yhden vanhemman perheiden perhekahvila Itäkeskuksessa aloittaa! // NEW: Single parent Family Cafe in Itäkeskus

Kokoonnumme kerran kuussa, voit tulla yksin tai lasten kanssa ja olla paikalla hetken tai koko ajan. //We meet once a month Fridays at 5–7 pm and you are welcome to join us with or without your children.

Osoite//Address: Leikkipuisto Iso-Antti, Valkovuokonpolku 20

Ensimmäinen kokoontuminen on pe 30.8. klo 17–19//First meeting Fri 30 August at 5-7 pm.

Tarjolla kahvia ja vertaistukea, teetä ja sympatiaa sekä pientä iltapalaa! Lämpimästi tervetuloa! //Coffee & peer support, tea & sympathy,  snacks – You are most welcome!

Ei tarvitse ilmoittautua, ei lastenhoitoa. //No need to register, no baby-sitting. 

Lisätietoja/More info: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat