Paikka auki nuorelle

8.5.2020

Pienperheyhdistys tarjoaa STEA:n Paikka auki – nuoret työelämään -avustusohjelman rahoituksella yhden vanhemman perheen nuorelle kesätyöpaikan kahdeksi kuukaudeksi. Palkattavan nuoren tulee olla 18–29-vuotias, työtön, työkokemusta ja opiskelupaikkaa vailla oleva nuori. Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

Paikka auki nuorelle -palkki.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään järjestötyöhön. Työtehtävät kansalaisjärjestössä ovat monipuolisia, vain harvassa tehtävässä on yhteen tehtäväalueeseen sidottu toimenkuva. Saat kokemuksia ja valmiuksia, jotka kannustavat ja auttavat sinua löytämään jatkossa oman kiinnostuksesi mukaisen opiskelu- tai työpaikan. Tukenasi on innostava työyhteisö ja nimetty mentori.

Toivomme, että olet kiinnostunut toimimaan lasten ja nuorten kanssa ja ehkä suunnittelet hakevasi sosiaalialan koulutukseen. Eduksi lasketaan, jos olet ollut mukana Pienperheyhdistyksen vertaistoiminnassa (retket, leirit) tai sinulla on kokemusta yhdistyksen vapaaehtoistoiminnasta (Mieskaverit, Mummila). Arvostamme myös kokemusta muusta järjestötoiminnasta ja harrastuksista. Tärkeintä on halu tehdä ja oppia sekä kyky innostua ja iloita onnistumisista.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • lasten päiväleirien ja perheleirien apuohjaajana toimiminen,
  • lastenhoito Tenavatuvassa,
  • avustavat toimistotyöt, asioilla käyntiä ja muita ns. rutiinitehtäviä.

Työtä tehdään palkatun työntekijän tai kokeneen vapaaehtoisen parina tai yhdessä useamman ohjaajan/lastenhoitajan kanssa. Työtehtävät räätälöidään osaamisesi ja valmiuksiesi mukaan.

Työn hoitaminen edellyttää joustavuutta työajoissa ja valmiutta tehdä myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa 1.6. 2020 tai sopimuksen mukaan ja työ on jaettavissa kahdelle kuukauden mittaiselle jaksolle.

Työhön valittavan henkilön tulee esittää rikostaustaote ennen työsuhteen alkamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.5.2020 mennessä sähköpostitse kahteen osoitteeseen juha.turtiainen(at)pienperhe.fi sekä riikka.koola(at)pienperhe.fi

Haastattelemme hakijat mahdollisimman pian haun päättymisestä. 

Lisätietoja:

Vertaistoiminnan koordinaattori

Riikka Koola

p. 040 640 3756

riikka.koola(at)pienperhe.fi