Mökkejä vuokrataan yhden vanhemman perheille Kaunissaaresta, Kotorannasta ja Kallioniemestä

16.3.2023

Pienperheyhdistyksen kautta voit vuokrata mökkejä tänä vuonna kolmesta eri paikasta. Mukana on monille tuttu Kaunissaaren mökki, ja lisäksi Kotorannan ja Kallioniemen mökit. Otamme mökkivaraushakemuksia puhelimitse ja etusijalle ovat ne perheet, jotka eivät olleet viime vuonna mökeillä (Kaunissaari ja Vartiosaari). Etusijalle ovat myös alaikäisten lasten perheet.

Pienperheyhdistyksen vuokraama Kaunissaaren mökki.
Kaunissaaren mökki

Katso soittoaikataulusta itsellesi sopiva aika. Jos aikataulu ei sinulle sovi, voit pyytää vaikka jotain ystävää soittamaan puolestasi (kysymme nimen, puh ja sähköpostin).

Soittoaikataulu: 
5.4. klo 9.00 alkaen (Huom! toimisto on kiinni to–ma 6.–10.4)
voivat soittaa ne alaikäisten lasten perheet, jotka eivät vuokranneet viime vuonna mökkiä.

12.4. klo 9.00 alkaen 
voivat soittaa muut alaikäisten lasten perheet

20.4. klo 9.00 alkaen 
voivat soittaa kaikki muut perheet

Mökkivaraus on sitova heti.

Katsothan valmiiksi mahdollisia useampia aikoja, jotta voimme merkitä varauksen mahdollisimman nopeasti ja vastata seuraavalle soittajalle. Varaaja voi varata vain yhden varauksen jostakin tarjottavista mökeistä ja voi laittaa itsensä sen jälkeen varasijalistalle.

Varaukset seuraavasti: viikkovaraus/ ma–pe ja viikonloppuvaraus/ pe–su, paitsi Kotorantaa voi vuokrata myös koko viikon ma–su

Mökkimaksut tulee maksettavaksi seuraavasti: kesäkuun varaukset 31.5. mennessä ja heinä–elokuun varaukset 7.6. mennessä. Maksuohjeet saat vahvistusviestissä.

Mökkien infokirjeen lähetämme varaajille sähköpostitse.

HUOM! Kaunissaaren mökille lemmikkieläimiä sisälle ei saa viedä. Kotorantaan saa ottaa lemmikin mukaan, mutta siivouksen vuoksi siitä on ilmoitettava etukäteen. Kalliolan mökin tilannetta lemmikkieläimistä meillä ei ole vielä tiedossa, mutta selvitämme asian soittopäivään mennessä.

Lomalle Kaunissaareen

Kaunissaari sijaitsee Sipoon ulkosaaristossa ja on ehdottomasti nimensä veroinen.  Etelärannalla on myrskyn pieksemiä lekottelukallioita, saaren kolmesta hiekkarannasta yksi sijaitsee talomme lähellä. Hienon ulkosaaristoluonnon lisäksi saarelta löytyvät mm. yleinen sauna ja erillinen vuokrattavissa oleva perhesauna, ravintola, mahdollisuus vuokrata veneitä, sekä tietysti hyvät kalavedet. Kauppalaiva käy keskikesällä 4 kertaa viikossa (kesän aikataulua ei ole vielä tiedossa).  Grillikatoksia ja nuotiopaikkoja on useita. 

Kaunissaareen liikennöi Pörtö Line Aurinkolahdesta/Vuosaaresta.

Talomme on 1700-luvulla rakennettu kaksikerroksinen hirsitalo, jossa ei ole mukavuuksia. Yläkerrassa on kaksi vinttikamaria. Molemmissa on kaksi vuodepaikkaa.  Alakerrassa on makuuhuone, jossa makuutilat neljälle, sekä tupakeittiö. Sähköjä ei ole, eikä kraanavettä. Vesipiste on lähellä taloa.

Keittiössä on kaasuhella ja kaasujääkaappi – tosin paras paikka ruuan säilytykselle on tuvan alla oleva luukullinen maakellari.  Astioita on kymmenelle. Talolta löytyy myös kaasugrilli.

Talossa ei ole omaa saunaa, joten kylvet meressä tai käytät saaren yleissaunavuoroja, ja voit toki vuokrata saaresta perhesaunaa tai isoa tilaussaunaa. Jos kesän aikana joutuu taloa lämmittämään, niin talolta löytyy kaasulämmitin.

Lemmikkieläimiä ei talon sisätiloihin saa tuoda. Kaunissaareen ei kuulu siivous jokaisen varaajan on siivotta mökki lähtiessään.

Voit varata koko talon:
Maanantaista perjantaihin hintaan 200 €. 
Viikonloppu pe–su hintaan 120 €.

Aikataulu tarkentuu, kun laivan aikataulu on tiedossa. Ehkä maanantaista varanneet pääsevät mökille jo sunnuntai-iltana.
Kaunissaaren infosivu

Kotorannan mökki Honkapirtti

Kotorannan mökki Lomakoti Kotorannassa Nurmijärvellä, jota nyt tarjoamme jäsenillemme. https://kotoranta.fi/

Honkapirtti on hirsimökki, johon mahtuu majoittumaan 8 henkilöä. Mökissä on tupakeittiö, 4 makuuhuonetta, wc sekä kylpyhuone. Mökkiin kuuluu myös katettu ja kalustettu terassi, josta on kauniit näkymät Sääksjärvelle. Keittiö on täysin varusteltu. Lemmikkieläimet on sallittu, mutta niistä on ilmoitettava siivouksen vuoksi etukäteen (siivous kuuluu hintaan).

HUOM! Mökkiä voi varata tällä hetkellä kesäkuusta elokuuhun, paitsi seuraavina aikoina 19.–25.6., 30.6.–2.7., 28.–30.7. ja 21.–27.8. Majoittumisen kellonajoista tiedotamme vahvistusviestissä.

Koko mökin vuokra ma–pe 400 € , pe–su 300 €. Voit vuokrata mökkiä myös koko viikon ma–su, jonka hinta on 600€/viikko.

Mökkivuokra sisältää yhden 2. tunnin rantasaunavuoron ja koko viikon mökkivuokraan kuuluu kaksi saunavuoroa (yksi viikolla ja yksi viikonloppuna), jonka jokainen varaa itse Kotorannasta vahvistuksen saatuaan.

Mökkimaksu tulee maksettavaksi vahvistusviestin jälkeen.

Kotorannan päätalossa voi olla muitakin yöpyjiä tai mahdollisesti leiriläisiä, mökki on kuitenkin kokonaan   teidän käytössänne.

Kesäkoti Kalliolan mökki (majoitusrakennus):

Saimme ensi kesäksi kahden viikon pätkän 26.6.–9.7. Kalliolan kesäkodin majoitusrakennuksesta (mökki) Mankelipolku 8, 00840 Helsinki

Rauhaa, saunaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Upealla merenrantatontilla sijaitseva kesäkoti tarjoaa mahdollisuuden mökkitunnelmaan kaupungissa. Hyvät lenkkeilymaastot, ja voit pulahtaa mereen, saunoa, lähteä souturetkelle tai vaikka piipahtaa kaupassa.  Mökkielämää ja rauhaa luonnonkauniissa ympäristössä vain hetken päässä Helsingin keskustasta.

Kesäkodin majoitusrakennuksessa yöpyy maksimissaan 6 henkilöä. Rakennus koostuu makuuhuoneesta: parisänky kahdelle hengelle, kaapisto ja tuvasta, jossa kerrossänky (2 hlö) ja avattava vuodesohva (2 hlö), Tuvan yhteydessä on keittiö; jääkaappi-pakastin, tiskipöytä, sähköliesi/uuni, mikro, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin ja jonkin verran astiastoa kokkailuun ja ruokailuun.

Rakennukseen ei tule juoksevaa vettä.  Kesäkodin kaivovesi ei ole juomakelpoista, mutta soveltuu ruuanlaittoon, juomavesi tuodaan mökille (ei tarvitse itse tuoda).

Rantasauna: majoittujat voivat peseytyä saunalla arkiaamuisin klo 10 saakka ja on sauna on myös käytössä mökkeilijöille ke ja la klo 10–14.

Ylimääräisiä saunavuoroja voi halutessaan varata täältä

Majoittujien käytössä on piha-alue, jossa voi viettää kesäpäivää, soutuvene sekä oma puucee.  
Majoittujalla on käytössä sähkögrilli.

Kalliolassa siivotaan vain maanantai aamuisin, joten perjantaina lähtijöiden on laitettava mökki siistiin kuntoon seuraaville tulijoille.
Tutustu Kalliolan mökkiin tästä
Kalliolan mökkivuokrat ovat: ma–pe 350,00 € ja pe–su 200,00 €