Melontaa, vaikuttamista ulkoillen ja lastenryhmä

8.8.2023

Kaksi melojaa kanootissa.

Kesä jatkuu ja Kallahteen lähdetään melomaan tiistai-iltoina 22.8. ja 29.8. isompien lasten ja nuorten sekä aikuisten kesken. Vaikuttamiskeskusteluja käydään marjastuksen ja sienestyksen lomassa aamupäivällä 30.8. ja illalla 13.9. Lokakuun alussa, 4.10. alkaa lastenryhmä, jossa mm. vahvistetaan lasten tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tervetuloa mukaan toimintaa!

Melontaa Helsingin Kallahdessa 22.8.

Tule mukaan melomaan tiistaina 22.8. klo 17 alkaen Vuosaaren Kallahteen! Melonta on tarkoitettu perheille, joissa on jo jonkin verran melontakokemusta, aikuisille ja vähintään 130 cm pituisille lapsille ja nuorille (kyydissä voi istua pienempi lapsi). Pakkaamme eväät kanootteihin ja melomme lähisaareen tai Uutelaan (tuulen suunnista riippuen) iltapalalle. Palaamme rantaan klo 20 jälkeen. Mikäli sään vuoksi melonta saareen ei onnistu, melomme lähirannan tuntumassa ja syömme eväät rannassa.

Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja retken omavastuu 10 €/perhe. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille 15.8.
Ilmoittaudu tästä viimeistään 14.8.

Melontaa Kallahdessa 29.8.

Lähde mukaan melomaan tiistaina 29.8. klo 17–19 Vuosaaren Kallahteen (Helsinki)! Melonta on tarkoitettu aikuisille ja vähintään 130 cm pituisille lapsille ja nuorille. Mukaan mahtuu 10 henkilöä. Retken omavastuu 5 €/perhe. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille 23.8.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 22.8. 

Vaikuta ja ulkoile 30.8. ja 13.9.

Tule keskustelemaan yhden vanhemman perheitä koskettavista asioista ja kuulemaan toisten kokemuksia. Kokemusten esiintuomisella on valtava merkitys ja voima. Syksyn aikana käydään tärkeitä keskusteluja ulkoillen ja mukaan saattaa tarttua hyvien ideoiden lisäksi myös mustikoita ja sieniä.

Päivämarjastus/-sieniretki kotona pienen lapsen kanssa oleville (ja muillekin päivällä vapaille) keskiviikkona 30.8. klo 10–13 Maunulan majan lähimaastossa.
Ilmoittaudu tästä 22.8. mennessä

Iltamarjastus keskiviikkona 13.9. klo 17–20 Kuusijärvellä. 
Ilmoittaudu tästä 5.9. mennessä

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä MLL Helsingin yhdistys, Turvaverkko Helsingin kanssa. Ohjaajina ryhmässä toimii Kaisli Syrjänen PPY:stä ja Luru Natunen MLL Helsingistä.

Lastenryhmä Herttoniemessä syys–lokakuussa keskiviikkoisin

Syyskuussa toimintansa aloittaa viiden kerran maksuton lasten ryhmä, joka kokoontuu keskiviikkoisin 6.9.–4.10. klo: 17–19 Herttoniemessä (Petter Wetterin tie 6, 00810 Helsinki). Ryhmässä vahvistetaan lasten tunne- ja vuorovaikutustaitoja leikkien ja pelien avulla, jutellaan erilaisista perheistä sekä vietetään mukavaa aikaa yhdessä.

Alustavat ilmoittautumiset tästä 23.8. mennessä. Mukaan päässeet vahvistetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

 Lisätietoja: helja.jyrinki@yvpl.fi


Sivua päivitetty 9.8.