Loppukevään perhekahvilat

2.5.2022

Perhekahvilassa yhden vanhemman perheiden lapset ja vanhemmat voivat viettää aikaa ja tutustua toisiinsa. Tutut perhekahvilat jatkavat toimintaansa vielä toukokuussa. Tervetuloa mukaan!

Kahvittelua perhekahvilassa.

Helsinki, Jätkäsaari:  Yh-olkkari täysin yksin lastaan kasvattaville ti 10.5.  

Kevään viimeinen olkkari täysin yksin lastaan kasvattaville pidetään tiistaina 10.5. klo 17–19 Hyvän toivon kappelilla, Länsisatamankatu 2628, Helsinki. Mukana vapaaehtoiset Liisa ja Mirka.  Yhteistyössä Totaaliyhärit ry, Tuomiokirkkoseurakunta ja YVPL. 

Ilmoittaudu viim. to 5.5.  ja ilmoita samalla hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Mukaan mahtuu n.7 perhettä. 

Helsinki, Kannelmäki:  Yh-perhekahvila ti 10.5. klo 17.30–19.00 

Kevään viimeinen Kannelmäen kirjaston perhekahvila. Mukaan mahtuu n.5 perhettä, ilmoittaudu tekstiviestillä/whats app-viestillä Riikalle, p.040-640 3756 viimeistään edellisenä päivänä. Kerro samalla mukaan tulevan lapsen nimi ja ikä sekä haluatko liittyä uuteen Kannelmäen yh-perhekahvila whats app-ryhmään. 

Tarjolla pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille, mukana vapaaehtoiset Heli ja Sara. Perhekahviloissa ei lastenhoitoa. 

Paikka: Kannelmäen kirjasto (Kanneltalo, Klaneettitie 5). Sijaitsee Kanneltalossa, pääovista oikealla. Kanneltalo sijaitsee Kannelmäen juna-aseman viereisen aukion laidalla.

Helsinki, Vuosaari: Yh-perhekahvila ti 10.5.  klo 17.30–19 

Vuosaaressa tai lähialueilla asuva yh-vanhempi/vuoroviikkovanhempi,  tervetuloa uuteen perhekahvilaan. Luvassa vertaistukea, kahvia/teetä ja pientä iltapalaa. Mukana vapaaehtoinen vertaisohjaaja Anni. 

Ilmoittaudu whats appilla viimeistään su 8.5., p.040-640 3756/Riikka ja kerro samalla mukaan tulevan lapsen/lasten nimet, iät ja mahdolliset ruokavaliot. 

Mukaan mahtuu  n. 8 perhettä, perhekahviloissa ei lastenhoitoa. 

Kokoonnumme Perhetalo Kajuutassa, Kaivonkatsojanpolku 4. 

Vantaa: Tikkurilan yh-perhekahvila äideille ja lapsille la 14.5. klo 16–18 

Tiksin yh-perhekahvila on tarkoitettu kaikille lähialueiden yksin- ja yhteishuoltajaäideille lapsineen ja kokoontuu noin kerran kuussa Nicehearts ry:n tiloissa, lähellä Tikkurilan juna-asemaa. Mukana vapaaehtoiset ja tarjolla vertaistukea, kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Perhekahviloissa ei lastenhoitoa.  

Ilmoittaudu viim. 9.5. Mukaan mahtuu n.7 perhettä/kerta.

Helsinki,Herttoniemenranta:  Vauvaperhekahvila lauantaisin, seuraavan kerran 14.5. 

Vauvaperhekahvila Petter Wetterin tie 6:ssa lauantaisin klo 10.30–12 (ei kuitenkaan la  7.5.). Tämä perhekahvila on tarkoitettu n. 0–1,5 -vuotiaille vauvoille yh-vanhemman kanssa. Mukana vapaaehtoinen Jemiina oman vauvansa kanssa. 

Mukaan mahtuu n. 5–6  perhettä.  Ilmoittaudu Riikalle tekstarilla tai wa-viestillä viimeistään saman viikon torstaina  ja kerro mukaan tulevan vauvan nimi ja ikä, p.040-640 3756, kerro samalla haluatko liittyä Vauvaperhekahvilan whats app-ryhmään (jossa myös voi ilmoittautua). 

Teinin yh-vanhempi - tule tuulettamaan ajatuksiasi yhteiseen iltaan, to 12.5. klo 17.30-19 

Tule suunnittelemaan yhteistä ryhmää ja voimaannuttavia kesäretkiä teinien ja esiteinien vanhemmille. 

Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet, mukavaan ja rentoon, vapaamuotoiseen ryhmään. Luvassa vertaistukea, kahvia, teetä ja pientä iltapalaa. Mukana vapaaehtoiset vertaisohjaajat Hanna ja Ulla. 

 Tarkoitus on suunnitella myös yhteistä aikuisten viikonloppua Kaunissaaressa pe-su 29. – 31.7. (Viikonlopun omavastuumaksu 20e/majoitus, omakustanteiset ruoat). 

 Ilmoittaudu viimeistään 8.5. 

Muista myös nämä:

  • Metsämandala -työpaja la 11.6. klo 11–13 Maunulassa
  • Leskiperheiden tapaaminen ti 10.5. Helsingin Herttoniemessä
  • Kirjailija Maria Mustrannan vierailu to 19.5. klo 17–18.30 
  • Pop-up Kaivonkansi-kankaanpainannan työpaja pe 13.5.

Löydät kaikki kevään toiminnot aikajärjestyksessä toimintakalenteristamme.