Loppukesällä ulkoliikuntaa koululaisille, retkiä ja omintakeisia iltasatuja perheille

17.6.2024

Koululaisille on tarjolla ulkoliikuntakerho kahtena päivänä 31.7.–1.8. Herttoniemenrannassa. Erityislapsiperheet tekevät retken Tokoinrannan leikkipuistoon 1.8. Hakaniemen leikkiluolaan mennään yhdessä lasten ja aikuisten kanssa lauantaina 3.8. Omintakeisia iltasatuja perheille kirjallisuuspiiri kokoontuu elo–syyskuussa Herttoniemenrannassa.

Lapset pelaavat sulkapalloa.

Maksuton ulkoliikuntakerho koululaisille ke–to 31.7.–1.8. 

Kokoonnumme keskiviikkona ja torstaina klo 10–12 Herttoniemenrannan koripallokentällä, jossa leikitään ja pelataan osallistujien toiveiden mukaisia pelejä ja leikkejä. Kerhon koululaisten ikäsuositus on 9–12 vuotta. Ohjaajina Pienperheyhdistyksen lastenhoitaja Cecilia ja kesätyöntekijä Sadaf.

Lisätietoja antaa Hanna Pyöriä, hanna.pyoria@pienperhe.fi

Ilmoittautuminen tästä 29.7. mennessä

Erityislapsiperheiden retki Hakaniemeen to 1.8.

Torstain 1.8. retkellä klo 13–15 tavataan muita erityislapsiperheitä, joissa vanhempi vastaa yksin arjen sujumisesta. Pienperheyhdistyksen Hannan lisäksi paikalla on Kehitysvammatuki 57 ry:n työntekijä, jolta voi kysyä erityislapsiarkeen liittyvistä aiheista. Kokoonnumme Tokoinrannan aidatussa leikkipuistossa ja tarjoamme piknik-eväät.

Ilmoittaudu tästä ma 29.7.

Leikkiluolaan Hakaniemeen la 3.8. klo 10–12

Tervetuloa purkamaan energiaa labyrinttiin, trampoliineille ja liukumäkiin! 
Leikkiluola on tarkoitettu vanhemmalle ja lapselle/lapsille. Sisään mennään ryhmänä yhtä aikaa eli nähdään ovella klo 10.

Leikkiluolan omavastuu on 10 euroa/perhe ja maksu tulee maksettavaksi vahvistusviestin jälkeen. Maksukuitti on näytettävä ovella. Vahvistusviestin saat viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Osoite: Miina Sillanpäänkatu 2. Sisäänkäynti jalankulkijoille on lasipaviljongista Hakaniemen torin kupeesta Viherniemenpuiston pohjoisreunalla. Parkkihalliin ajo tapahtuu Miina Sillanpään katu 6:den kohdalla olevaa ramppia pitkin (maksu EasyPark-sovelluksella).

Ilmoittautuminen tästä mennessä 1.7.

Omintakeisia iltasatuja perheille elo–syyskuussa

Tule lapsesi kanssa kirjallisuuspiiriin, jossa taiteillaan ja seikkaillaan satujen ihmeellisessä maailmassa. Tapaamisten välissä perheet lukevat yhdessä sovitun iltasatukirjan ja tekevät ennalta annettuja tehtäviä kirjaan liittyen. Tapaamisissa kuulostellaan satukokemuksia, taiteillaan ja hypätään satumaailmoihin leikittelemään yhdessä. Katso täältä tarkempi ohjelma ja luettavat kirjat.

Tapaamiset ovat 12.8., 19.8., 26.8., 2.9. ja 9.9. ja ne toteutetaan Pienperheyhdistyksen tiloissa Herttoniemenrannassa (Petter Wetterin tie 6).

Ilmoittautuminen tästä 7.8. mennessä varmistuksen ryhmästä saat 9.8.

Lisätietoja: Susa Ruuhilahti, Yksin-hankkeen koordinaattori, p. 040 544 2272, susanna.ruuhilahti@pienperhe.fi