Loma-aikojen leirit ja kekrijuhla

30.9.2021

Koululaisten seikkailuleikkejä Pienperheyhdistyksen takapihalla.

Koululaisten kaupunkiseikkailuleiri Veijo Vasaman johdolla pidetään Helsingissä jälleen syyslomaviikolla. Perinteistä kekrijuhlaa vietetään 5.11. Uutelassa. Joulun välipäivien leirille päästään omatoimilomalle Sipoon Sopukkaan.

Koululaisten syysloman kaupunkiseikkailuleiri 20.–22.10.

Syysloman kaupunkiseikkailuleirillä keskiviikosta perjantaihin ratkomme rötöksiä Ylikonstaapeli Vasaman johdolla. Minneköhän päin kaupunkia johtolangat meidät tällä kertaa johdattaa?

Leirille otetaan 10 innokasta yli 7-vuotiasta salapoliisi-seikkailijaa.  Leiri alkaa päivittäin klo 10 Hertsikan toimistolla, Petter Wetterin tie 6:ssa ja päättyy klo 15.30. Voit saapua paikalle jo klo 8 ja kotiinlähtö klo 17 mennessä. Leirillä tarjotaan lounas ja välipala.

Leirin hinta on 25 € / osallistuja. Leiriä ohjaa Mari Kahri sekä Mummilan mummit. 

Hae tästä mukaan 7.10. mennessä ja perustele miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään!

Saat vahvistusviestin 12.10. mennessä (katso myös roskaposti).

Koko perheen Kekrijuhla Uutelassa perjantaina 5.11.

Kekrijuhla on taikojen, loitsujen, leikkien ja sadonkorjuun juhla. Tervetuloa viettämään Kekriä Skatan tilalle Helsingin Uutelaan perjantaina 5.11.,  alkaen klo 16.30. Kekripolulle lähdetään porrastetusti noin puolen tunnin välein. Juhla levittäytyy Skatan tilan lähimetsään ja pihapiiriin.   

Huom! Kekripolulle ei pääse rattailla, mutta kierroksen ajaksi rattaat voi jättää parkkiin. Pienimmille lapsille pimeä metsä voi olla pelottava, siksi suosittelemme tapahtumaa 512-vuotiaille.

Ilmoittaudu tästä mukaan 25.10. mennessä. Saat vahvistusviestin ja ohjeet saapumista varten viimeistään 29.10. 

Joulun välipäiväleiri 27.12.–29.12. Sipoon Sopukassa

Omatoiminen välipäivien lepoleiri on tarkoitettu perheille, joilla muuten ei ole mahdollisuutta viettää joululomaa muualla kuin kotona.  Osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja/tai terveydellisin perustein. Omavastuuhinta 50 €/perhe sisältää majoituksen, 2 yötä rivitalohuoneistoissa, ja ateriat maanantain lounaasta keskiviikon lounaaseen.

Leirillä ei ole Pienperheyhdistyksen työntekijää ja omatoimisessa ohjelmassa on lähinnä vapaata oleskelua, luonnosta nauttimista (Sopukka sijaitsee Sipoonkorven reunassa) sekä saunomista. Matkat Sipooseen ovat omakustanteiset ja omatoimiset (leiripaikalle pääsee omalla autolla tai Itäkeskuksesta bussilla. Mukaan mahtuu n. 12 perhettä, etusijalla vähemmän osallistuneet ja 4–11-vuotiaiden perheet.

Hae mukaan tästä viimeistään 10.10. ja muista vastata kaikkiin kysymyksiin.