Lokakuun tenavatuvat ja Hyvä olo -ryhmä

15.9.2020

Väsyttääkö? Anna lokakuussa hetki itsellesi ja tuo lapsesi hoitoon Tenavatupaan 2.10. tai 24.10. tai osallistu kahdeksan viikon ajan Hyvä olo -ryhmään, jossa keskityt parantamaan hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. 

Ulkoilupainotteiset Tenavatuvat Herttoniemessä ja Matinkylässä

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10-vuotiaiden lasten tilapäiseen hoitoon silloin, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa esimerkiksi opiskeluun, harrastamiseen, asiointiin tai vaikka nukkumiseen! Tenavatuvan lastenhoito on maksutonta. Perustele hoidon tarve ilmoittautuessasi. Kerro myös hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä, ruokavalio, erityistarpeet.

Pe 2.10.  PPY Herttoniemessä (Petter Wetterin tie 6) klo 17.00–20.30

Ilmoittaudu tästä viimeistään 23.9.

La 24.10.  Espoon Matinkylässä (Asukastalo Kylämaja, Matinkatu 7) klo 15.30–19.30

Ilmoittaudu tästä viimeistään 12.10.

Tyttö leikkii tenavatupamainoksessa.

Hyvä Olo- ryhmä 

Tarvitsetko apua ja kannustusta elämäntapojesi ryhdistämisessä?  HYVÄ OLO- ryhmä  on verkko- ja livetapaamisten yhdistelmä kahdeksan viikon ajan maanantai-iltaisin klo 18–20, välillä 7.9.–26.10. Ryhmä keskittyy hyvinvoinnin parantamiseen eri elämän osa-alueilla. Teemat: Liikunta, ravinto, uni, pysähtyminen ja voimaantuminen. Livetapaamiset ovat eri puolilla Helsinkiä/Tikkurilaa, lähtökohtaisesti ulkotiloissa ja verkkotapaamiset Zoom-verkkoalustalla. Ehdit vielä mukaan ryhmään, vaikka se on jo alkanut.

Tule mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: marjo.meijula@pienperhe.fi