Liikuntaleiri, lautapelilauantai ja joulukonsertti

15.9.2021

Lähde lapsesi kanssa Pajulahteen liikuntaleirille lokakuun alkupäivinä tai tuo 712-vuotiaasi pelailemaan lautapelejä 16.10. Pienperheyhdistyksen tiloihin Herttoniemenrantaan. Tarjolla on myös lippuja lapsiperheiden joulukonserttiin Stoan Kultuurikeskukseen 19.12.

Lapsi ja äiti pelaavat lautapeliä.

Liikuntaa Pajulahdessa lauantaista sunnuntaihin 2.–3.10.

Liikunnasta piristystä syksyyn!  Hae mukaan 10–17-vuotiaiden lasten perheille tarkoitetulle liikunnalliselle minileirille, jossa on kivaa ohjelmaa koko perheelle.  Leiri alkaa lauantaiaamuna. Tilausbussi lähtee klo 9 Kiasman edestä ja palaa samaan paikkaan sunnuntai-iltana. Leirillä ei ole mukana Pienperheyhdistyksen työntekijää. Pajulahden ohjaajat vastaavat ohjelmasta. Osallistumisen omavastuuhinta on 70 €/perhe. 

Lisätietoja paikasta: https://pajulahti.com/

Etusija on perheillä, jotka eivät ole ennen olleet Pajulahdessa tai muilla vastaavilla leireillä 2020–2021.   Mikäli perheelläsi on vapaaehtoinen mummi Pienperheyhdistyksen kautta, myös mummi voi osallistua lapsen kanssa. Kysy lisää Riikalta p. 040-640 3756.  

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 20.9.


7–12-vuotiaiden lautapelilauantai la 16.10. klo 14–17

Tykkäisikö lapsesi pelata lautapelejä, mutta peliseura puuttuu? Mikä on lapsesi lempilautapeli? Lokakuussa laitetaan pelit pystyyn Pienperheyhdistyksen tiloissa Herttoniemenrannassa Helsingissä!

Ilmoittautuminen 3.10. mennessä tästä.

Toimimme koronarajoitusten puitteissa, joka voi vaikuttaa viime tipassa myös mukaan pääsevien määrään.


Joulukonsertti Itäkeskuksessa lapsiperheille su 19.12. klo 15 – ilmoittaudu pian!

Iki-ihana Satu Sopanen & Tuttiorkesteri viihdyttää kaikenikäisiä kansalaisia Kulttuurikeskus Stoan konsertissa Helsingin Itäkeskuksessa. Mukaan mahtuu n. 15 perhettä, ja etusija 2–8-vuotiailla lapsilla vanhemman kanssa sekä Pienperheyhdistyksen toimintaan vähemmän osallistuneilla. Tarvittaessa paikat arvotaan. Lasten liput tarjoaa Pienperheyhdistys, aikuisten lippu maksaa 6 €. Ilmoittautuminen on sitova. 

Lisätietoja Stoan sivuilta

Ilmoittaudu tästä viimeistään 26.9.