Liikuntaa ja ulkoilua lapsiperheille

15.1.2021

Tammikuussa yhden vanhemman perheissäkin ulkoillaan!  VihtiSkihin tehdään omakustanneretki ja Helsingissä käydään yhdessä kävelyllä monissa paikoissa. Työväenopiston kehonhuoltoryhmään pääsee yksin lapsiaan kasvattava kin osallistumaan, koska samaan aikaan on järjestetty lastenhoito.

Poika lähdössä laskettelemaan.

Kehonhuoltoryhmä torstaisin

Haluaisitko säännöllisen liikuntaharrastuksen, mutta tarvitset lapsellesi hoitajan siksi aikaa?  Ilmoittaudu Työväenopiston Herttoniemen toimipisteen Kehonhuoltotunnille, alkaen to 21.1. klo 17.45–18.45. Tunti on kaikille sopiva ja  tavoitteena on ylläpitää ja parantaa nivelten liikkuvuutta, lihasten elastisuutta sekä lihastasapainoa. HUOM! Tammikuun loppuun asti tunti toteutetaan etäyhteyksin (ei lastenhoitoa) ja sen jälkeen koronatilanteesta riippuen. Vain lähiopetuksena pidettäville tunneille on lastenhoitoa tarjolla.

Lisätietoja ja työväenopiston ilmoittautumislinkki

Kun olet ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen Työväenopistosta voit ilmoittaa 1-10-vuotiaan lapsesi hoitoon tästä

Omakustanneretki Vihti Skihin la 6.2. klo 10-15

Retki VihtiSkihin on omakustanteinen, jokainen maksaa itse kaikki sisäänpääsymaksut ja välineet,jotka voi itse vuokrata laskettelukeskuksesta. Omat eväät mukaan, vaihtoehtoisesti paikan päällä voi syödä omakustanteisesti kahvilassa. Lähtö on Petter Wetterin tie 6:n edestä klo 10 ja paluu samaan paikkaan n. klo 15. Mukana on vapaaehtoinen Anu, jonka kyytiin mahtuu 8 hlöän. Voit myös tulla mukaan omalla autolla tai muulla kyydillä. Ota autoon oma kasvomaski (kaikki yli 12-v). Lisätietoja paikasta: https://www.vihtiski.fi/

Ilmoittaudu linkistä viimeistään su 31.1. ja kerro mukaan tulevan lapsen nimi ja ikä, sekä tarvitsetko kyytiä vai tuletko omalla autolla.

Perheulkoilua tammikuussa

Tervetuloa mukaan tapaamaan muita perheitä reippaan perheulkoilun ja lumileikkien merkeissä! Halutessasi ja lumisen sään salliessa ota mukaasi liukuri, pulkka tai muu mäenlaskuväline.

Maanantaina 18.1. klo 11–12 Kivikon Kipinäpuisto. Tapaamispaikka klo 11 leikkipuiston päärakennuksen katos (Kivikonkaari 31).  Mukana sosionomiopiskelija Jonna.

Ilmoittaudu 15.1. klo 12 mennessä

Keskiviikkona 20.1. klo 17.30–18.30 Herttoniemenranta. Tapaamispaikkana klo 17.30 Pienperheyhdistyksen toimiston edusta (Petter Wetterin tie 6). Mukana Jonna.

Ilmoittaudu 17.1 mennessä

Perjantaina 22.1. klo 11.30–12.30 Töölönlahti, tarkempi tapaamispaikka sovitaan ilmoittautuneiden kanssa. Rentoa kävelyä kantakaupungissa lasten kanssa tai ilman, mukana Riikka.

Ilmoittaudu viimeistään 19.1

Tiistaina 26.1. klo 11–12  Myllypuro, leikkipuisto Myllynsiipi. Tapaamispaikka leikkipuiston rakennuksen edusta (Yläkivenrinne 6). Mukana Jonna.

Ilmoittaudu 21.1. mennessä

Torstaina 28.1. klo 11–12.30 Paloheinä. Tapaamispaikkana klo 11 Paloheinän majan edessä, mukana Mari.  

Ilmoittaudu 21.1. mennessä

Perjantaina 29.1. klo 17–18  Lapinlahti, tarkempi tapaamispaikka sovitaan ilmoittautuneiden kanssa.

Ilmoittaudu viimeistään 26.1.

Koronarajoitusten vuoksi sekä perheulkoiluun että kävelyretkille mahtuu max 2-3 perhettä.  Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, järjestetään uusia ulkoiluja. Mikäli olet kiinnostunut ulkoilusta, mutta nämä paikat ja ajat eivät sovi, voit myös laittaa Riikalle viestiä ja ehdottaa paikkoja ja aikoja, riikka.koola(at)koola.fi