Lelukavereiden laulukerhon musahetket 20. ja 22.5.

17.5.2021

Musiikin ja lastenkulttuurin ammattilaiset Veera Railio ja Johanna Viksten toivottavat lapset ja aikuiset sydämellisesti tervetulleeksi  lystikkäisiin LELUKAVEREIDEN LAULUKERHO ® -musahetkiin Zoomiin torstaina 20.5. ja lauantaina 22.5. Jokainen lapsi voi ottaa omista lelukavereistaan yhden konserttiseuraksi.  

Esityksessä kuullaan laulamaan ja liikkumaan yllyttävien Veeran ja Johannan omia lauluja. Musiikkia räätälöidään myös hetkessä improvisoiden. Halukkaat voivat antaa aiheita lauluille, esimerkiksi ehdottaa niissä seikkailevia eläimiä, ihmisiä, tapahtumapaikkoja. Tanssata, heilua ja laulaa saa mukana!

Osallistujalla tulee olla ladattuna (ilmainen) Zoom-ohjelma läppärillä, pöytäkoneella, padilla tai kännykällä.

Yhteen konserttiin valitaan maks. 20 perhettä. Tapahtuman kesto n. 40 min.

Valitse joku oheisista konserttiajoista ja ilmoittaudu mukaan 18.5. mennessä. Saat vahvistusviestin ja Zoom-linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

To 20.5. klo 17.30 alkava konsertti. Ilmoittaudu tästä

To 20.5.  klo 18.30 alkava konsertti. Ilmoittaudu tästä

La 22.5. klo 11.00 alkava konsertti, ilmoittaudu tästä

La 22.5. klo 12.30 alkava konsertti, ilmoittaudu tästä

Lisätietoja:

Veera Railio on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikkikasvatuksen maisteri sekä laulupedagogi. Hänellä on ollut musiikkiyhteistyössä mm. Laura Voutilaisen ja Pauli Hanhiniemen kanssa, hän on myös esiintynyt musikaaleissa (mm. Svenskanin Mamma mia ja Peacockin Risto Räppääjä, Kapsäkin Matka maailman ympäri, Närpiäiset). Veera toimii myös Hääppöset-orkesterissa.

Johanna Viksten on lauluntekijä-esiintyjä, hän on vuosia vastannut HEO:n lauluntekijälinjan sisällöstä, opetusta ollut myös Rockwayssa, Työväenopistossa sekä kouluttanut laulunteossa musiikkiterapiaopiskelijoita. Työhistoriasta löytyy improvisaatiokeikkailua, teatteritöitä, dubbauksia (mm. ”Viiruna” elokuvissa Viiru ja Pesonen, Muumi-elokuvat), biisintekoa mm. Katri Ylander, Club For Five, Sani, Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, (ex-Tiktak-) Petra, Emilianna, Ipanapa-cd:t, koululaulukirjat. Johanna on ollut myös Hääppöset-orkesterin albumin laulunteossa, sadoilla keikoilla päiväkodeissa, kouluissa, tapahtumissa sekä Pikku Kakkosen Musavideot-sarjassa Hääppösten lauluntekijänä sekä laulajana.

Teksti: Lelukavereiden laulukerho. Musahetki lapsille ja aikuisille sekä pehmoeläimille, maskoteille - kepparit ja action-ukkelit myös tervetuloa! Pienenä kuvana ohjaajat pehmolelujen takana.