Lelukavereiden laulukerhon musahetket 24.5. ja 31.5.

2.5.2022

Musiikin ja lastenkulttuurin ammattilaiset Veera Railio ja Johanna Viksten toivottavat sydämellisesti tervetulleeksi lapset sekä aikuiset lystikkääseen LELUKAVEREIDEN LAULUKERHO ® -musahetkeen Musiikkiteatteri Kapsäkkiin! Jokainen lapsi voi ottaa omista lelukavereistaan yhden konserttiseuraksi.  

Esityksessä kuullaan laulamaan ja liikkumaan yllyttäviä Veeran ja Johannan omia lauluja. Musiikkia räätälöidään myös hetkessä improvisoiden esiintymään innostuneille lelukavereille. Joka lapsen (ja aikuisen, ja pehmoeläimen) oikeus musiikkiin huomioidaan näissä laulajaisissa 

Konsertit järjestetään Musikkiteatteri Kapsäkissä  (Hämeentie 68, 00550 Helsinki) seuraavasti: 

ti 24.5.  (alustavasti) klo 11 - tarkennamme ajan mahdollisimman pian  
ti 31.5. 17.30 ja 18.30  

Valitse konserttiajoista yksi ja ilmoittaudu mukaan. Konsertti sopii parhaiten 3-8-vuotiaille, mutta myös pienemmät lapset ovat tervetulleita. Konsertti on ilmainen. 

Ilmoittaudu täältä 16.5.2022 mennessä.  Vahvistusviestin lähettää teille mummilan Mari 20.5. 

Lisätietoa:  

Veera Railio on laulaja sekä muusikko (viulu, kitara, ukulele, piano), innostaja, laulupedagogi, Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikkikasvatuksen maisteri. Hänellä on ollut musiikkiyhteistyössä mm. Laura Voutilaisen; Waltteri Torikan, Mariskan ja Pauli Hanhiniemen kanssa, hän on myös esiintynyt musikaaleissa (mm. Svenskanin Mamma mia ja Peacockin Risto Räppääjä, Musiikkiteatteri Kapsäkin Matka maailman ympäri, Närpiäiset). Veera toimii myös Hääppöset-orkesterissa. 

Johanna Viksten on ammatillisten aineiden opettaja, hän on vuosia vastannut HEO:n lauluntekijälinjan sisällöstä, opetusta ollut myös Rockwayssa, Työväenopistossa sekä kouluttanut laulunteossa musiikkiterapiaopiskelijoita. Työhistoriasta löytyy improvisaatiokeikkailua, teatteritöitä, dubbauksia (mm. ”Viiruna” elokuvissa Viiru ja Pesonen, Muumi-elokuvat), biisintekoa mm. Katri Ylander, Club For Five, Sani, Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, (ex-Tiktak-) Petra, Emilianna, Ipanapa-cd:t, koululaulukirjat. Johanna on ollut myös Hääppöset-orkesterin albumin laulunteossa, sadoilla keikoilla päiväkodeissa, kouluissa, tapahtumissa sekä Pikku Kakkosen Musavideot-sarjassa Hääppösten lauluntekijänä sekä laulajana. 

https://www.youtube.com/watch?v=fdSElv7GE70 

Lelukavereiden laulukerhon mainos.