Leikkimään ja pelaamaan 14.12.

15.11.2019

Tule mukaan viettämään Leikki- ja pelipäivää muiden perheiden kanssa lauantaina klo 1216! 

Leluja ja pelejä valmistava yritys Hasbro  järjestää yhteistyössä Pienperheyhdistyksen kanssa jälleen Leikki- ja pelipäivän yli 5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Päivän ohjelmassa on lautapelejä isommille ja yhteisiä leluleikkejä pienemmille. Paikalla on myös glögi- ja piparitarjoilu.

Paikka: Pienperheyhdistys, Hämeentie 64

Lapsi ja äiti pelaavat pöydän ääressä.

Lastenhoitoa pienemmille lapsille ei ole tarjolla, mutta jos perheeseen kuuluu lisäksi alle 5-vuotias, paikalla on pari lastenhoitajaa, jotka voivat katsoa lasta sillä aikaa, kun vanhempi osallistuu itse peliin isomman lapsen kanssa.

Ilmoittaudu 11.12. mennessä

Vahvistusviesti  lähetetään viimeistään 4.12. Jos et pääsekään paikalle, muistathan perua, että joku toinen halukas pääsee mukaan. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään 10 €.

Lapsi leikkii äidin sylissä.

Ryhmät

Marras-joulukuussa kokoontuvat vielä monet ryhmät: itselliset äidit, sateenkaariperheet, leskiperheet ja Kallion eroperheet sekä hyvinvointiryhmä ja laulauantai. Teinien vanhemmat kokoontuvat viimeisen kerran syyskaudella ennakkotiedoista poiketen jo 2.12. Tarkista ryhmien aikataulut

Perhekahvilat

Jatkuvasti kokoontuvat perhekahvilat lopettavat toimintasa eri aikoihin. Sörnäisten Soppakuppila jatkuu syyskaudella  2.12. asti. 

Torstai-illan perhekahvila Jakomäessä on avoinna syyskaudella 28.11. asti ja Perheperjantai 13.12. asti.