Lastenhoitoa lähiasukkaille Pormestarin asukasillassa Pakilassa

30.8.2022

Pienperheyhdistys järjestää avoimen ja maksuttoman lastenhoidon Pormestarin asukasillan ajaksi 22.9. Pakilanpuiston koulussa. Lapsille järjestettävän hoidon vuoksi myös yksin lapsiaan kasvattava pääsee kuulemaan ja osallistumaan ajankohtaisten asioiden käsittelyyn.

Pormestarin asukasilta pidetään to 22. syyskuuta klo 19.00–20.30 Pakilanpuiston koulussa

Pormestarin asukasilloissa kaupunkilaiset ja kaupungin asiantuntijat eri aloilta keskustelevat pormestarin johdolla alueen ajankohtaisista asioista ja tulevaisuudesta. Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta kokoaa tällä kertaa yhteen Itä-Pakilan, Länsi-Pakilan, Tuomarinkylän, Paloheinän, Torpparinmäen ja Haltialan alueiden asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit.

Pienperheyhdistys järjestämä lastenhoito alkaa klo 17.30 ja alaikäraja on 3-vuotta. Samaan aikaan aukeavalla Pop up -torilla esittäytyy paikallisia ja Helsingin kaupungin toimijoita.

Asukkaat voivat kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja kaupungin toimialojen johtajilta tai kysymyksiä voi lähettää myös viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. 

Lue lisätietoja illasta