Lähde vaikuttamaan Pienperheyhdistyksen toimintaan – Painopistepäivät elokuussa Sopukassa

2.5.2019

Pienperheyhdistyksen toiminta riippuu jäsenistä ja osallistujista. Tule mukaan kivaan porukkaan keskustelemaan kuluvan vuoden toiminnasta, vaikuttamisaiheista, vertaistoiminnan suunnista ja ajatuksista ensi vuodesta. Keskustelemme yhdistyksen toiminnasta, mietimme vuoden 2020 toiminnan linjoja. Päivien koostetta käytetään työyhteisön ja hallituksen ryhtyessä kirjoittamaan yhdistyksen toimintasuunnitelmaa. Osallistumisesi on siis todella tärkeää!

Päivillä Kaisli Syrjänen, Petriina Perkiömäki ja Riikka Koola esittelevät Painopistepäivässä 16.–18.8. edellisen vuoden ja alkuvuoden toimintaa keskustelun pohjaksi ja eri menetelmin porukassa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Lapsille on omaa ohjelmaa aikuisten keskustelujen aikana. Kouluikäiset voivat halutessaan osallistua videon tekemiseen ja blogitekstin kirjoittamiseen ja teini-ikäisiä kaivataan some- ja videoryhmään.

Lisäksi viikonloppuun kuuluu saunomista, uimista ja ulkoilua.

Ilmoittautua ja majoittua voi klo 17 alkaen. Ohjelma alkaa päivällisellä klo 17.30.  Ohjelma päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30. Halutessasi voi osallistua koko viikonloppuun tai vain lauantain keskusteluihin ja toimintaan. Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä ajankohdat, jolloin voit olla paikalla.

Päivien aikana on kuusi aikuisten keskusteluteemaa, joista ensimmäinen on perjantai-iltana, neljä keskimmäistä 1–1,5 tunnin mittaisina pätkinä lauantaina ja viimeinen sunnuntaiaamuna:

1)    esittäytyminen ja päivien merkitys

2)    vertais- ja vaikuttamistoiminta vuonna 2018 ja alkuvuonna 2019

3)    erilaisten yhden vanhemman perheiden näkökulma

4)    vertaistoiminta ja vaikuttamistoiminta – palautetta ja ideointia

5)    Yhdistyksen toiminnan painopisteet

6)    Yhteenveto ja viikonlopun aikana kehittyneet ajatukset

Ilmoittautumiset 15.5.2019 mennessä tästä

Vahvistuksen päiviin osallistumisesta, tarkat kulkutiedot ja tarkemman ohjelman saat sähköpostilla viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Päivien omavastuuhinta on 30 €/perhe.HUOM! 
Ilmoittautumisesi on sitova 1.6. jälkeen. Jos siis ilmoittautumisesi jälkeen joudut perumaan lähtösi, ilmoita siitä 1.6. mennessä sähköpostilla info(at)pienperhe.fi. Ilmoittamattomista peruutuksista ja 1.6. jälkeen ilman sairaustodistusta tulleista peruutuksista, veloitamme päivien kustannukset (206 €/aikuinen ja 14-vuotta täyttäneet nuoret, 103 €/3–13-v).

Perheet menossa Sopukkaan leirille