Lähde perhekahvilaan, sieniretkelle tai joogaan

11.8.2020

Perhekahvilat ja ryhmät aloittavat taas toimintansa. Itä-Helsingin perhekahvila, Herttoniemessä aloittaa kauden 21.8. Syyskuussa 5.9.  tehdään sieniretki Espoon Pirttimäkeen ja syys-lokakuussa joogataan lauantaisin 12.9. alkaen Herttoniemessä.

Itä-Helsingin perhekahvila

Tule tapaamaan muita alueen yh-perheitä Pienperheyhdistyksen tiloihin Herttoniemenrantaan (Petter Wetterin tie 6). Kokoonnumme kerran kuussa perjantaisin:  21.8.,  18.9., 16.10. ja 13.11. klo 17–19. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Elokuussa, sään salliessa, ollaan osan aikaa pihalla.

Ilmoittaudu tästä elokuun kahvilaan vimeistään ti 18.8. klo 12 ja syyskuun kahvilaan viimeistään ti 15.9. klo 12.

Sieniretki lauantaina 5.9. Pirttimäkeen Espooseen

Tule mukaan yhteiselle sieniretkelle kouluikäisen lapsesi kanssa, tai ilman lapsia. Voit tulla paikalle omalla kyydillä, tai 8 henkilöä mahtuu myös PPY pikkubussin kyytiin, jolloin lähtö on klo 10.15 (paikka tarkentuu myöhemmin).

Retki sopii myös aloittelijoille. Mukana on Uudenmaan martoista Hanna Pikkarainen, joka tuntee sienet ja Pirttimäen metsät. Mukana myös vapaaehtoinen Anu H.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 24.8. Kerro mukaan tulevan lapsen nimi, ikä ja tarvitsetko kyytiä.

Levon ja myötätunnon joogaa vanhemmille lauantaisin 

Tule joogaamaan vailla kiirettä tai suorituspaineita. Pienessä ryhmässä tutkiskelevaa, rentouttavaa joogaa, joka sopii kaikille kuntoon katsomatta, myös aloittelijoille.  Joogaohjaajana toista vuotta joogaohjaajaksi opiskeleva (Yogasource, RYT500) Irma Nikiforow. Jooga pidetään Herttoniemenrannan asukastalo Ankkurin liikuntasalissa (Paasivaarankatu 6)  ja sen omavastuuhinta on 10 €/6 krt. 

Samanaikainen lastenhoito järjestetään PPY:n tiloissa Petter Wetterin tie 6:ssa (500 metrin päässä). Kerro ilmoittautuessasihoitoon jäävän lapsen nimi ja ikä.

Joogalauantait: 12.9., 19.9., 26.9. , 3.10., 10.10. ja 17.10.  klo 10–11

Ilmoittaudu tästä viimeistään 24.8. 

Turvallisia tapaamisia!

Toivomme, että ilmoittaudut kaikkeen sisällä järjestettävään toimintaan. Huolehdithan omasta ja lastesi käsihygieniasta sekä turvaväleistä etkä tule sairaana paikalle. Turvavälien mahdollistamiseksi sisäperhekahviloiden  osallistujamäärä on rajattu 10 henkilöön. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja mahdollisia rajoituksia liittyen pandemiatilanteeseen.

Toimintaa-sivulle

Uutista päivitettiin 11.8. klo 15.30, jolloin Maunulan ja Oulunkylän perhekahvilat poistettiin uutisesta peruuntumisen vuoksi.