Ilmoittaudu pian nauttimaan kulttuurista!

18.1.2024

Helmi–maaliskuussa järjestetään Helsingissä perheretket eri-ikäisten lasten perheille sekä aikuisille oma teatteriretki. Malmitalolle lähtevät 6–12-vuotiaiden lasten perheet katsomaan Punahilkan paluu -esitystä lauantaina 17.2. Tanssiteos Hip hop Hurraa! on tarkoitettu 3–10-vuotiaille ja se nähdään sunnuntaina 25.2. Annantalolla. Aikuisten teatteriretki Voi luoja! -näytökseen Kanneltaloon tehdään torstaina 7.3. 

Perheretki  6–12-vuotiaille vanhemman kanssa: Red Nose Companyn Punahilkan paluu Malmitalolla la 17.2. klo 15 

Punahilkan tarinaa on kerrottu sukupolvelta toiselle jo satoja vuosia. Nyt rakastettu satu nähdään näyttämöllä kahden klovnin, Babylonin ja Rén riemukkaana tulkintana. 

Isoäidiltä lahjaksi saatu viitta antaa Punahilkalle supervoimat ja auttaa selviytymään kiperissä tilanteissa. Supervoimista huolimatta myös yleisön apua tarvitaan. Miten mahtaa ratketa suden ja Punahilkan kohtaaminen tässä nykyaikaan päivitetyssä versiossa? Klovnit johdattavat katsojan pohtimaan luottamuksen ja turvallisuuden teemoja huumoria säästelemättä. Esitys on suunnattu erityisesti alakoululaisille ja heidän perheilleen. 

Ilmoittautuminen on heti sitova, ja omavastuumaksu 5 €/lippu tulee maksaa heti vahvistuksen saatuasi. Esitys kestää n. 60 min. Osoite on Ala-Malmin tori 1.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.1. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa, tarvittaessa arvotaan.  

Perheretki 3–10-vuotiaille vanhemman kanssa: Hip hop Hurraa! -tanssiteos Annantalolla su 25.2. klo 13 

Tanssiteatteri Raatikon kevään 2024 ensi-iltateoksessa Hip Hop Hurraa! heittäydytään katutanssien maailmaan ja annetaan hiphop -rytmien viedä mukanaan. 

Humoristisessa tanssiteoksessa leikitellään liikkeellä ja lauseilla sekä harjoitellaan katu-uskottavuutta pienoiskoossa. Raatikon takuuvarmaan tyyliin yleisöllä on esityksessä aktiivinen rooli. Hip Hop Hurraa! jytkähtää jalan alle ikään katsomatta! Esitys kestää 40 min ja omavastuuhinta on 5 €/lippu. 

Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.1. Ilmoittautuminen on heti sitova, ja omavastuumaksu tulee maksaa heti vahvistuksen saatuasi.  

Annantalo sijaitsee Kampissa, lähellä Kampin keskusta, osoitteessa Annankatu 30. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, tarvittaessa arvotaan.   

Aikuisten teatteriretki Kanneltaloon to 7.3. klo 18

Lähde teatteriin tuulettamaan ajatuksiasi Martti Suosalon ja Sanna-Kaisa palon tähdittämään Voi luoja! -näytökseen!

”Jumala on ahdistuksen ja epäuskon vallassa, hän tarvitsee terapiaa. Häpeämätön komedia väärinkäsityksistä ja ennakkoluuloista. Psykoterapeuttina toimivan yksinhuoltajan elämä ei sekään ole taivaallisen ihanaa. Ella on moderni, akateemisesti koulutettu ihminen, joka ei usko Jumalaan. Jumalan on taas vaikea uskoa ihmiseen. Potilassuhde on siis perin haastava; lopulta on hyvin epäselvää, kuka terapoi ja ketä. 

Martti Suosalon esittämä Jumala on väsynyt, masentunut, mielensä vähän väliä pahoittava valkoinen, keski-ikäinen mies. Sanna-Kaisa Palon esittämän psykoterapeutti Ellan elämässä on pettymyksiä ja epätoivoa, mutta yksi asia on hänelle varmaa: mihinkään jumalaan hän ei usko; paitsi ehkä itseltään salaa.” 

Ilmoittautuminen teatteriin on heti sitova, ja omavastuumaksu 12 €/aikuinen tulee maksaa heti vahvistuksen saatuasi.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.1. ja kerro samalla tarvitseeko 2-10-vuotias lapsesi lastenhoitoa teatterin aikana. Lastenhoito järjestetään Työväenopiston tiloissa Kanneltalossa ja perimme siitä 5€/lapsi.

Kanneltalo sijaitsee Kannelmäen juna-aseman vieressä, osoitteessa Klaneettitie 5.  Esitys kestää 2,5 h eli hyvin iltaunisille lapsille lastenhoito ei sovellu. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, tarvittaessa osallistujat arvotaan.