Kissakahvila ja muut keskusteluryhmät jatkavat ensi viikolla

17.4.2020

Pienperheyhdistyksen kanavissa voit nyt osallistua vapaamuotoisiin teemallisiin keskusteluihin. Suositun kissakahvilan lisäksi eri iltoina ja eri aikoihin on monta muuta virtuaalikahvilaa. Eri teemat on ajateltu keskustelun taustaksi ja virikkeeksi.  Osallistu sinäkin, sana on vapaa!

Kissakahvilan kissat.

Maanantaina aloittaa tuttu Soppakuppila, tällä kertaa virtuaalisena. Tiistaina kokoonnutaan liikunnan ja hyvinvoinnin teemoissa Sportti-kahvilaan. Keskiviikkona voi  vinkkikahvilassa jakaa ja saada hyviä vinkkejä arjen elämään. Torstaina iltapäivällä pääsee taas kissakahvilaan lapsen kanssa ja voitte ottaa lemmikin tai pehmolelun mukaan tapaamiseen. Myöhemmin torstai-iltana vanhempi voi osallistua aikuisten keskusteluun ja lauantai-iltana tavataan vähän aikaisemmin samoissa merkeissä. Tervetuloa tuulettumaan ja vaihtamaan ajatuksia!

Ma soppakuppila 15.30–17.00

Ti sporttikahvila 15.00–17.00

Ke vinkkikahvila 18.00–19.30

To kissakahvila 15.00–17.00, ja torstain iltateehetki 20–22

La iltateehetki 19.30–21.00

Tietokoneeseen ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa tai sovellusta, vaan linkistä klikkaamalla pääset mukaan keskusteluun. Älypuhelimeen tarvitset Zoom-sovelluksen.  Linkki toimii kyseisenä ajankohtana. Voit ottaa etukäteen yhteyttä työntekijöihin, jos tekniikka arveluttaa.