Kevätkauden perhekahvilat kokoontuvat eri puolilla pääkaupunkiseutua

18.1.2023

Perhekahvilat tarjoavat paikan kokoontua yhteen, saada lapselle ikäistään seuraa ja keskustella muiden yh-vanhempien kanssa. Jakomäessä aloitamme Sydämen Soppakuppilan 7.2. ja Espoon keskuksessa uuden perhekahvilan 31.1. Syyskaudelta tutut Kampin ja Tikkurilan yh-perhekahvilat sekä Herttoniemenrannan Vauva ja taaperoperhekahvila ja Soppakuppila jatkavat edelleen.

Toiminta Sydämen Soppakuppilassa Jakomäessä alkaa tiistaina 7.2.

Sydämen Soppakuppila avaa ovensa Jakomäessä, osoitteessa Jakomäen Sydän, Nuorisotalon tilat, Jakomäenpolku 6. Ilmaista keittoa tarjotaan kaikille alueen lapsiperheille. Kokoontumiset kevätkaudella  tiistaisin klo 17–19. Ohjelmassa vapaata oleskelua yhdessä lasten kanssa – teemallista ohjelmaa aina silloin tällöin.  Soppakuppilaan ei tarvitse ilmoittautua. 

7.2. suunnitellaan kevään ohjelmaa ja 14.2. pidetään Ystävänpäivän illanvietto, jolloin on mahdollista virkistäytyä, sillä aikaa kun lapsi on hoitajien ja muiden lasten seurassa.

Lisätietoja  Sydämen Soppakuppilan ohjelmasta täältä 

Uusi yh-perhekahvila aloittaa Espoon keskuksessa

Espoon keskuksen Me-talossa avaa ovensa yh-kahvila tiistaina 31.1. klo 17.00–18.30, osoitteessa Terveyskuja 2 B. Paikka on lähellä juna-asemaa ja Entressen kauppakeskusta. Tule lapsesi kanssa mukaan viettämään aikaa muiden kanssa seurustellen! Ilmoittaudu Riikalle viimeistään tiistaiaamuna.

Perhekahviloita yhden vanhemman perheille Helsingissä ja Vantaalla

Herttoniemenrannan Vauva- ja taaperoperhekahvila kokoontuu sen jälkeen joka toinen maanantai eli 30.1., 13.2. jne. Ilmoittaudu viimeistään samana aamuna.

Kampin yh-perhekahvila jatkuu jälleen to 19.1. klo 17.00–18.30  Ilmoittaudu viimeistään samana aamuna. 

Tikkurilan yh-perhekahvila kokoontuu la 21.1. klo 11.00–13.00 (huom! uusi kellonaika) Nicehearts ry:n tiloissa, lähellä juna-asemaa. Perhekahvilaan ei tarvitse ilmoittautua.

Herttoniemenrannan Soppakuppila su 5.2. klo 14–16 kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin. Tarjolla on ilmaista keittoa ja voileipää aikuisille ja lapsille. Aikuisille myös teetä ja kahvia.

Ilmoittaudu yllämainittuihin Riikalle sms/whats app p. 040-640 3756

 Katso osoitteet ja lisätiedot täältä