Kesäistä menoa juhlien ja retkeillen

15.5.2019

Toukokuussa Pienperheyhdistys on mukana sekä Kallio kukkii -piknikillä että Meri-Rastilan kyläjuhlassa. Kesäkuussa Skatan tilalla järjestetään Keppihevospäivä ja heinäkuun alussa Runon ja suven juhla sekä Mummilan kanssa lähdetään  kesäkuussa koko perheen retkelle Mustasaareen. 


Kallio kukkii -piknik Dallapénpuistossa* la 18.5. klo 12.0018. 00

Tapahtuma sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin! Pienperheyhdistys on paikalla klo 12–15. Dallapénpuisto on Harjun nuorisotaloa ympäröivä puisto Aleksis Kivenkadulla, lähellä Sörnäisten metroasemaa.

Puistolavalla: Harjun nuorisotalon bändipaja, Wood-Vallila Jazz,  Harjun nuorisotalon Street Soul Studio live feat. B.W.A, Kieran Atticus, RDK, Halko, WeTheMix, SuperPower, Vallilan Tango.

Puistossa: Friskis ja Svettis: Puistojumppaa kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille, Pienperheyhdistys: Pomppulinna lapsille klo 12-15 (säävaraus!), Kallion Kulttuuriverkoston infopiste, Lasten lepoteltta, Artmoi studio: ”Postcards from Coffee haven”

Taidetyöpaja: maalataan kahvilla, Liikkukaa Respect : pelejä kaikenikäisille ja ruokateltta, Kanssala – vapaaehtoistoimintaa kaikille Pop- Up Piste puistossa, Sirkus Magentan sirkustyöpaja lapsille, Genbu-kai: Budolajiesitys, Metropolian kv.opiskelijat: My Kallio – työpaja.

Kirppis ja ruokakojut toimivat puistossa niille osoitetuilla paikolla Ravintolapäivän ja Siivouspäivän periaatteilla. Ei ennakkovarauksia. Ruokarekat Dallapén aukiolla. Kukkii piknikin järjestää Harjun nuorisotalo. 

Lisätietoja: https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/kalliokukkii

https://www.facebook.com/events/280016552935983/


Meri-Rastilan kyläjuhla ke 22.5. klo 15–18 Meri-Rastilan torilla

Monipuolista ohjelmaa koko perheelle, mm. musiikki- ja tanssiesityksiä, tasapainorata ja alueen toimijoita. Pienperheyhdistys mukana tapahtumassa pomppulinnan kanssa (säävarauksella). Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön.

Torilla runsaasti alueen toimijoita kertomassa ja keskustelemassa asukkaiden kanssa toiminnastaan. Koko tapahtuman ajan avoimet ovet African Caren, Ankkuripaikan ja nuorisotalo Merirastin tiloihin. Nuorisotalo Merirastissa Bingo klo 16, pääpalkintoina Hotel Rantapuiston lahjoittama brunssilahjakortti kahdelle sekä Natura Vivan lahjoittamat lahjakortit!

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/events/2005851483055191/

II-HA-HA-NAA!! Keppihevospäivä Skatan tilalla la 8.6. klo 10–15

Tule maastoratsastusretkelle ja estekilpailuihin Skatan tilalle. Ota oma heppasi mukaan tai lainaa Skatan valioratsuista mieleisesi. Kepparipäivä on suunnattu erityisesti 512-vuotiaille  lapsille, mutta myös aikuiset voivat jäädä kanssamme päivää viettämään. Tarjoamme tapahtumassa kevyen lounaan.

Ilmoittaudu 24.5. mennessä tästä linkistä

Keppihevoskurssi Skatan tilalla

Koko perheen retki Mustasaareen ti 18.6. klo 10–16

Lähde Mummilan isovanhempien kanssa viettämään kesäistä päivää Mustasaareen. Ohjelmassa on leikkejä, luontopolku ja eläinten rapsuttelua. Retki sisältää lounaan. Tälle retkelle ovat perheen pienimmätkin tervetulleita, sillä mukaan lähtee runsaasti aikuisia. Retken hinta 10 € /perhe (sisältää lounaan ja lauttamatkat).

Ilmoittaudu 31.5. mennessä tästä

Runon ja suven juhla Skatan tilalla 6.7. klo 12–15

Nyt kesämekot ja kukkahatut esiin! Tule viettämään kanssamme Runon ja Suven juhlaa lauantaina 6.7. klo 1215 Skatan tilalle. Ohjelmassa on mm.  runokaraoke, kesäisiä yhteislauluja ja leikkejä sekä mukavaa yhdessä oloa! Paikalla on myös kahvi-, mehu- ja kakkutarjoilu!

Ilmoittaudu tästä 31.5. mennessä


Toimintaa Pienperheyhdistyksessä