Päättäjille suunnattu kampanja ja jouluohjelmaa

17.11.2023

Pyydämme teitä mukaan vaikuttamaan ja lähettämään viestiä suoraan päättäjille asumistuen leikkauksen vaikutuksista perheesi elämään. Ensi viikon sunnuntaina 26.11. järjestetään Jakomäessä paikallisten toimijoiden yhteinen joulunaloitus, jossa on hauskaa ohjelmaa lapsiperheille. Pienperheyhdistyksen joulutapahtuma  yhden vanhemman perheille 10.12. pidetään Annalan pihapiirissä, Helsingin Arabiassa.

Nalle Pienperheyhdistyksen ikkunalla. Teksti: Kohtuutta leikkauksiin hallitus!

Osallistu kampanjaan – lähetetään yhdessä vahva viesti eduskuntaan

Eduskunnassa päätetään juuri nyt perheitä koskevista leikkauksista esimerkiksi asumistukeen. Kansanedustajilla on varsin hyvin tiedossa leikkausten tulevat vaikutukset ja se että ne osuvat pienituloisimpiin perheisiin, ja yhden vanhemman perheet on mainittu erityisesti. Hallitus vetoaa työllisyyden paranemiseen ja siihen, että taloutta pitää tasapainottaa.

Nyt on viime hetki vaikuttaa päättäjiin! Vieraile kampanjasivullamme ja lähetä kansanedustajille sähköpostia asumistuen leikkauksen vaikutuksista perheesi elämään. 

Lue lisää kampanjasta: Osallistu kampanjaan⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Joulunaloitus Jakomäen Joulumaassa 26.11.

Tervetuloa juhlistamaan joulunaloitusta Jakomäen Joulumaahan sunnuntaina 26.11. klo 10.00–14.00 (Jakomäen sydän, Jakomäenpolku 6). Päivän aikana on tarjolla kaikenlaista tekemistä sekä erilaisia esityksiä ja lisäksi saamme vieraaksi Taikuri-pelle Peekoon, joka esiintyy klo 12.00.

Katso ohjelma täältä

Koko perheen joulutapahtuma Annalassa 10.12.

Tule kokemaan joulun taikaa Pienperheyhdistyksen joulutapahtumaan Annalan huvilan pihapiiriin (Hämeentie 154) sunnuntaina 10.12. klo 13-16. Ohjelmassa mm. tonttupolku, tonttukoulu, jouluaskartelua, poniratsastusta ja puurotarjoilu. Leikit tapahtuvat pihapiirissä, askartelu ja puurotarjoilu Hyötykasviyhdistyksen sisätiloissa tallin vieressä.

Ilmoittaudu mukaan tästä 4.12. mennessä